Vocea României, episodul trei: Dorel din „Las Fierbinţi“ a cucerit antrenorii, iar Chirilă a răbufnit: „Industria muzicală propune multă mizerie“

Vocea României, episodul trei: Dorel din „Las Fierbinţi“ a cucerit antrenorii, iar Chirilă a răbufnit: „Industria muzicală propune multă mizerie“

Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă au descoperit noi voci FOTO Pro TV

Vocea României 2015. Al treilea episod al show-ului Vocea României a adus pe scenă apariţii surprinzătoare, dar şi voci demne pentru statutul de câştigător. Printre concurenţi s-a remarcat Dragomir Mihai Rait sau Dorel din „Las Fierbinţi“ care a cucerit antrenorii cu piesa „Zaraza“, dar şi tânărul Andrei Vitan pentru care cei patru mentori au dus o luptă aprigă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stroe Sabrina a deschis noul episod Vocea României cu o variantă rock a piesei „Billie Jean“. Felul energic de a interpreta piesa a întors scaunele lui Tudor Chirilă şi Marius Moga. „Eu sunt nebunul aici, nu ai ce să cauţi în altă echipă în afară de a mea“, a explicat Chirilă. „Îmi place nebunia ta, dar şi creativitatea ta“, a spus şi Moga. Argumentele lui Marius Moga nu au fost suficinete, concurenta alegându-l pe Tudor Chirilă.

Armand Murzea, un mecanic auto căruia i-a lipsit muzica timp de şase ani, a cântat „Your Man“ şi adus ritmurile country pe scena Vocea României. Tudor Chirilă a fost singurul care s-a întors fiind plăcut impresionat de atitudinea acestuia.

Bogdan Vlădău, apariţie surpriză

După ce şi-a încercat norocul la Festivalul de la Mamaia şi în calitate de solistă pe vasele de croazieră, Daniela Bayer a venit la Vocea României. Aceasta a ales piesa „Respect“, dar nu a reuşit să întoarcă niciunul dintre scaunele antrenorilor. Smiley, Moga, Loredana şi Chirilă au dezbătut şi au apreciat că Daniela nu a atins anumite note dintr-o piesă cu adevărat grea.

Bogdan Vlădău şi-a făcut o apariţie surpriză în show şi a cântat „Use Somebody“, Loredana şi Moga fiind antrenorii care şi-au întors scaunele. Bogdan a ales-o pe Loredana drept antrenoare pentru etapele următoare. 

FOTO Pro TV

Rusu Mădălina Iulia a venit la Vocea României pentru a-şi depăşi anumite temeri, dar şi pentru a-şi verifica aptitudinile în faţa unor artişti autentici. Mădălina a ales „Proud Mary“ şi l-a convins pe Marius Moga să se întoarcă. „Mi-a plăcut dinamica vocii, ai tupeu, dar trebuie să lucrăm la încrederea în tine“, i-a spus Moga. 

FOTO Pro TV

Dorel din „Las Fierbinţi“ a surprins antrenorii

Iulia Stoica şi-a obişnuit apropiaţii cu apariţii şocante, iar cu prezenţa de la Vocea României a dorit să arate că poate să fie şi altfel. „I Want to Break Free“ a fost alegerea Iuliei, dar niciun dintre antrenori nu s-a întors.

Dragomir Mihai Rait sau Dorel din „Las Fierbinţi“ a venit la Vocea României să ia contact cu acest fenomen, fiind susţinut de Mihai Bobonete şi Adrian Văncică. „Zaraza“ a fost piesa pe care Mihai a cântat-o, întorcând trei scaune: Loredana, Smiley şi Moga. În culise, Bobonete şi Văncică nu credeau că prietenul lor a întors atâtea scaune. „Nici eu nu ştiu de unde am vocea asta“, a spus Mihai, după care a ales-o pe Loredana. 

FOTO Pro TV

Vătavu Andreea vrea să simtă presiunea scenei şi să îşi depăşească statutul de solistă a unei trupă de cover-uri. Andreea s-a prezentat pe scena Vocea României cu piesa „Hey Mamma!“. Marius Moga şi Smiley au fost cei doi antrenori care s-au întors. „Îmi place că ai swag, cum zic americanii“, a apreciat Loredana, în timp ce Smiley a subliniat că îi place felul în care Andreea a cântat. Smiley a fost alesul concurentei pentru etapele următoare. 

FOTO Pro TV

Pildele lui Tudor Chirilă: „Artiştii sunt nişte porci. Industria muzicală propune multă mizerie, trebuie să fii porc să îţi placă să stai în mocirlă“

Robert Pascari a venit cu mama lui la Vocea României după ce prietena lui a refuzat să apară în public. Robert a cântat „Take On Me“ pentru a-şi recuceri prietena, dar nu a reuşit să întoarcă niciun scaun.

Doina Spătaru, din Chişinău, a cântat „Valerie“, fără succes, însă. Niciunul dintre antrenori nu a apăsat pe buton, astfel că basarabeanca nu a continuat la Vocea României.

Andrei Vitan, fiul unui preot care a fost atras mai mult de muzică decât cele sfinte, vrea să câştige marele premiu pentru a se vindeca de diabet, dar şi pentru a ajuta copiii aflaţi în nevoie. „Feeling Good“ a fost piesa cu care concurentul a cucerit publicul şi pe cei patru antrenori, toţi întorcându-şi scaunele. „Vocea ta are emoţie, emoţia e benziuna unei piese. Nu mă pricep la maşini sau la rock, dar cred că mă pricep să călăuzesc o voce“, i-a spus Moga. „Ai cântat cu poftă, asta am apreciat“, a completat Smiley. „Mi-ar plăcea să îmi cânţi în baie, ai o voce plăcută“, a contraatacat Loredana. „Artiştii sunt nişte porci. Pentru că industria muzicală propune multă mizerie, sunt multe cuţite pe la spate, trebuie să fii porc să îţi placă să stai în mocirlă. Eu mă întreb uneori de ce mai stau în industrie. Dar, uneori, din această mizerie se nasc şi astfel de oameni şi îmi aduc aminte cu plăcere anumite momente“, l-a instruit Tudor Chirilă. Concurentul l-a ales pe Marius Moga. 

FOTO Pro TV

Răzvan Munteanu, actor şi solist vocal, vrea să câştige premiul Vocea României pentru a-i reda auzul unchiului său surdo-mut. Piesa aleasă de concurent a fost „White Wedding“, dar niciunul dintre scaunele antrenorilor nu s-a întors.

„Coaliţia“ împotriva lui Tudor Chirilă

Florentina Ciună îşi doreşte să arate o altă latură a sa, motiv pentru care a venit la Vocea României. Florentina a cântat „Fallin’“ şi a întors toate cele patru scaune. „Mi-a plăcut cum ai navigat pe piesă, vocea ta mă inspiră, putem să ajungem la nişte înălţimi la care nu visezi“, i-a spus Loredana. Pentru a o câştiga pe concurentă, Smiley, Moga şi Loredana au format „o coaliţie“ împotriva lui Chirilă, punând-o pe Florentina în dificultate. Tudor a încercat să o atragă lângă el cu mai multe metafore, spunând că ceilalţi antrenori sunt producători care consumă artişti. Florentina a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă. 

FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: