„Vocea României“, episodul patru: juriul „a predat armele“ în faţa unei concurente care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg

„Vocea României“, episodul patru: juriul „a predat armele“ în faţa unei concurente care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg

Brigitta Balogh, tânăra care a cântat cu rapperul Snoop Dogg FOTO Pro TV

Episodul patru din „Vocea României“ a călătorit prin toate toate genurile muzicale, de la jazz la rock. În premieră, Tudor Chirilă a recunoscut că una dintre concurente s-ar potrivit mai bine în echipa lui Marius Moga şi a dat startul unui moment unic în istoria concursului: antrenorii au încercat să o convingă pe tânăra care a colaborat cu Snoop Dogg să nu vină în echipa lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emilia Muşală, prima concurentă din această seară, are 31 de ani şi locuieşte în Bucureşti. Prima apariţie pe scenă a fost la 12 ani, la insistenţele mamei sale, pe care o numeşte „mentorul ei“. Tot mama sa a fost cea care a a îndemnat-o să participe la „Vocea României“, unde Emilia speră să „îndeplinească un vis“.

Emilia a deschis competiţia vocilor de la Pro TV cu piesa celebrei Whitney Houston, „I Will Always Love You“, care i-a convins pe Smiley şi pe Tudor Chirilă să-şi întoarcă scaunele pentru prima oară în acest episod. 

„Ce voce, ce interpretare, ce apariţie“, a spus Smiley, care a rămas „fără replici“ în faţa Emiliei. „Mie îmi place să ma băt cu Smiley în aceasta seară“, a zis Chirilă, iar Moga a găsit soluţia ideală pentru a aplana conflictul celor doi antrenori: „Pe unul îl iei de antrenor, pe unul de bărbat“. Emilia Muşală a mers, în cele din urmă, în echipa lui Smiley, care a îmbrăţişat-o secunde în şir.

Emilia Muşală FOTO Pro TV

Cel de-al doilea concurent, Vlad Cireşean, visa la o carieră în fotbal, însă după un accident destul de grav, a renunţat la minge şi a învăţat să cânte la chitară. „Sper să se întoracă măcar un antrenor, eu n-am făcut parte din nicio echipă, şi la fotbal eram rezervă“, a declarat  Vlad, înainte de a urca pe scenă. Din păcate însă, visul său nu a devenit realitate. Piesa „Billy Jean” nu a întors niciun scaun, dar l-a făcut în schimb pe Smiley să danseze în mijlocul platoului, în paşii celebrului Michael Jackson.

Diana Popa, 23 de ani, este din Chişinău. S-a născut cu o mână mai mică decât cealaltă, iar acest complex a bântuit-o pentru foarte mult timp. Moartea tatălui său i-a zdruncinat viaţa, dar Diana a fost puternică şi a mers mai departe. Cu un glas energic, tânăra moldoveancă a cântat „Candy Man“, piesa care a cucerit-o pe Loredana, singura care s-a întors. „O fată de la ţară care a ajuns la «Vocea României», ce poate fi mai frumos“, a spus Loredana care şi-a completat echipă cu încă un concurent.

Diana Popa FOTO Pro TV

„Vocea României“ a continuat cu Claudiu Palalae, un tânăr bancher, în vârstă de 19 ani.
Primele acorduri din hitul „Perfect fără tine“ l-au făcu pe Tudor, solistul trupei Vama Veche, să se încrunte, de uimire, bineîneţeles, şi pe Moga să danseze. În ciuda aşteptărilor, însă, Claudiu nu a întors niciun scaun. „Eu nu cred că piesa asta te-a ajutat. Nu e o piesă de voce, ci de stare. Ai încercat să cânţi piesa ca mine şi s-a simţit că nu erai tu“, a conchis Tudor Chirilă.

Alina Dogaru, 20 de ani, cântă de mică, deşi mulţi nu au crezut în ea. Profesoara ei de muzică a îndrăznit să-i spună chiar că este afonă, dar Alina nu s-a dat bătută. După liceu a pus bazele propriei trupe, prin intermediul căruia l-a cunoscut şi pe iubitul ei, Andrei. Diana şi-a pus în evidenţă glasul cu piesa „Not that kind“, iar Loredana s-a întors în primele 30 de secunde. Puţin mai târziu, Moga, Tudor şi Smiley au urmat exemplul colegei lor. Smiley a apelat la seducţie şi, cu ochii aţintiţi pe bustul fetei, i-a spus acesteia că „ai nişte plămâni senzaţionali“. Farmecele cântăreţului nu au dat roade: „O să-l aleg pe Marius“, a spus Alina hotărâtă.

Andrei Cheteleş este un tânăr de 18 ani din Cluj, care „seamănă cu Sean Penn, dar aduce cu Tom Jones“. „Pentru un artist, o iubită este o muză“, crede Andrei, care este într-o relaţie de cinci ani. A venit la „Vocea României“ convins de talentul lui şi a sperat „să facă performanţă“ pe ritmuri de jazz, cu piesa „Feeling Good“ a Ninei Simone. Vocea sa a încis la propriu spiritele în platoul emisiunii, iar Loredana, singura care l-a dorit în echipa sa, a făcut o mişcare inedită. Artista a apăsat pe butonul care întoarce scaunele cu...posteriorul. „Dacă ei au fost fraieri şi nu s-au întors, eşti tot al meu“, l-a tachinat Loredana pe Andrei înainte de-al pupa pe obraz.

Andrei Cheteleş FOTO Pro TV

Andreea Avarvari este o interpretă vocală „cu muzica în sânge“ şi cu un secret care i-a lăsat cu gura căscată pe toţi: Ana cântă alături de Smiley. Mai mult decât atât, în trecut, tânăra concurentă a acompaniat-o şi pe Loredana. În această seară (vineri, 3 octombrie - n.r.), Ana a cântat „When Love Takes Over“, însă fără foarte mult succes. Singurul care s-a întors a fost, spre marea surprindere a fetei, Tudor Chirilă.

Andreea Avarvari FOTO Pro TV

„Cortina misterioasă“ a coborât peste chipul următoarei concurente, Larisa Mihăeş (17 ani). „Dacă ploaia s-ar opri“ a fost piesa cu care Larisa a întors toate cele patru scune. Spre surpriza antrenorilor, însă, concurenta nu era de văzut. „E cineva care cântă din duş?“, a întrebat Smiley, iar Larisa a întrebat emoţionată „Cine s-a întors?“. Nu se aştepta ca vocea ei să aibă un asemenea efect. Cortina a căzut şi a ajuns pe umerii lui Tudor, care a încercat să o vrăjească pe Larisa, recitându-i versuri din Shakespeare. „Hai, te rog, în echipa mea“, au insistat atât Smiley, cât şi Tudor Chirilă, cel din urmă fiind „alesul“ Larisei.

Larisa Mihăeş FOTO Pro TV

Tinerele talente au continuat să răsară în episodul patru din „Vocea României“. Roberta Radu, în vârstă de 19 ani, este elevă la Şcoala Populară de Artă din Iaşi. De la moartea bunicului său, tatăl ei a căzut în patima alcoolului, iar certurile şi bătăile s-au ţinut lanţ în casa Robertei. Cu toate acestea, fata spune că tatăl ei este bolnav şi nu crede că el îşi dă seama de consecinţele acţiunilor sale. Roberta, însă, s-a refugiat în muzică şi a ajuns la „Vocea României“ cu emoţii foarte mari, dar constructive. „Tempation“, o piesă cu un nume sugestiv, l-a tentat pe Chirilă, care după multe ezitări a apăsat, în cele din urmă, butonul. Loredana şi Smiley s-au întors şi ei, în ultima clipă. Astfel, Loredana şi-a completat, din nou, echipa cu încă o voce de excepţie.

Roberta Radu FOTO Pro TV

Brigitta Marta Balogh, ultima concurentă, cântă de la 13 ani, este familiarizată cu competiţiile muzicale şi obişnuită cu reuşitele. Timp de un an a cântat cu trupa Sistem, apoi cu Smiley şi a colaborat cu rapperul american Snoop Dogg pentru piesa „Play me like a violin“. În această seară, Brigitta a optat pentru o piesă lentă, „Listen“, şi a făcut o alegere excelentă, căci, antrenorii nu numai că şi-au întors toţi scaunele, dar au şi aplaudat-o la unison. 

Brigitta Balogh FOTO Pro TV

În premieră, Tudor Chirilă a predat armele şi a recunoscut că Brigitta merită să meargă în echipa lui Marius Moga. La rândul său, Moga i l-a recomndat fetei pe Smiley, care i-a sugerat tinerei să mergă în echipa Loredanei. În cele din urmă, însă, Tudor s-a dezis: „Te vreau la mine în echipă. Vreau să câştig şi eu «Vocea României»”. În timp ce Brigitta se gândea la cea mai bună alegere pe care ar putea s-o facă, nervii antrenorilor erau încordaţi la maxim. În cele din urmă, Brigitta a dat verdictul: „Îl aleg pe Moga“.

Cei opt concurenţi care merg mai departe în cursa pentru titlul de „Vocea României” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările