Vocea României 2015, episodul cinci: o concurentă cu frecvenţe masculine în glas a întors toate scaunele: „Nu am auzit aşa ceva în România“

Vocea României 2015, episodul cinci: o concurentă cu frecvenţe masculine în glas a întors toate scaunele: „Nu am auzit aşa ceva în România“

Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă s-au luptat pentru noile voci descoperite FOTO Pro TV

Episodul cinci al show-ului Vocea României 2015 a iscat contre între antrenori şi nemulţumiri în rândul unora dintre concurenţi. Mai multe voci antrenate deja, printre care fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa şi o componentă a orchestrei Petre Geambaşu, au întors scaunele antrenorilor, însă o concurentă cu frecvenţe masculine şi feminine a fost remarcata serii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Tincuţa Fernea a deschis noul episod al emisiunii Vocea României. În vârstă de 16 ani, tânăra a ales piesa „When I Was Your Man“, considerând că participarea în show reprezintă o şansă importantă de afirmare

Iar Tudor Chirilă şi Marius Moga i-au acordat această şansă, întorcându-şi scaunele. În acelaşi timp, publicul a aplauzat frenetic. 

Chirilă a convins-o pe Alexandra prin a-i spune că îi poate modela vocea cu timpul, iar concurenta l-a ales drept antrenor. 

 

Andreea Tincuţa Fernea FOTO Pro TV 

Vocea României 2015. Fiul Matildei Pascal Cojocăriţa, acceptat în concurs 

Al doilea concurent al serii s-a ascuns în spatele unei cortine şi în spatele unei melodii latino. Până la urmă, Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocăriţa, şi-a făcut apariţia, în timp ce Loredana a fost singura care a apăsat butonul. Tudor Chirilă a regretatnu s-a întors. „M-a impresionat prin stabilitate, am simţit că are experienţă vocală. Cred că o să fie pregătit cu un repertoriu, o să îmi fie uşor să îi aleg o piesă“, a spus Loredana. 

Alin Pascal FOTO Pro TV

Speranţa Vasiliu, de profesie bibliotecară, a venit la Vocea României pentru a-şi reaprinde pasiunea pentru muzică, după ce fostul soţ nu i-a permis să cânte. „Dacă mă alege Tudor mă las de fumat“, a promis ea. „Mon Mec A Moi“ a fost alegerea concurentei, dar niciunul dintre antrenori nu şi-a întors scaunul.

Tomer Jack Weissbuch a început să compună versuri după ce a fost decepţionat în dragoste. Mai mult, acesta a venit la Vocea României pentru a treia oară, fiind convins că acum este momentul lui. „Thinking Out Loud“ a cântat tânărul, iar Moga s-a întors. „Ai făcut vreodată dragoste cu o femeie?“, l-a întrebat Smiley, moment după care a iscat o adevărate dezbatere între ceilalţi antrenori. „Nu a simţit versurile alea, asta am vrut să zic“, a explicat Smiley. „Normal că nu le-a simţit, că l-a ales Moga“, a completat Tudor Chirilă. 

Tomer Jack Weissbuch FOTO Pro TV 

Vocea României 2015. Smiley, Chirilă şi Moga au luptat pentru o concurentă 

Nicoleta Hăpăianu a cântat „Say You Love Me“ atrăgându-le atenţia celor trei bărbaţi antrenori care şi-au întors scaunele. Aşa cum era cazul, Smiley, Tudor Chirilă şi Moga s-au cindănit în încercarea de a o aduce pe Nicoleta în propriile echipe. „Fetele cuminţi trag la golani“, a spus Marius Moga după ce concurenta l-a ales pe Smiley. 

Nicoleta Hăpăianu FOTO  Pro TV

Pentru Cătălina Antal muzica e un medicament şi un refugiu, iar Vocea României este calea ideală de a-şi exprima trăirile. Deşi îi place rock-ul, aceasta a cântat „All I Coud Do Was Cry“, dar nu a întors niciun scaun.

Elena Niciu, componentă a orchestrei Petre Geambaşu, dar şi o fostă membră a trupei Candy, a decis că e momentul pentru o schimbare în cariera ei, aşa că a venit la Vocea României. „Non je ne regrette rien“ a cântat Elena, în timp ce în culise staff-ul tehnic al emisiunii o susţinea. „Arăţi extraordinar, piesa asta e o punte a emoţiilor. Te vreau în echipa mea“, i-a spus Loredana, aceasta întorcându-se alături de Tudor Chirilă. Concurenta a ales-o pe Loredana drept antrenoare

Elena Niciu FOTO Facebook/

Diana Oprea, o elevă care nu îşi doreşte să îmbătrânească, a cântat „It’s A Man’s World“ şi a întors scaunul lui Marius Moga. Deşi nu au apăsat butonul, Tudor Chirilă şi Smiley s-au contrat cu privire la întrebările iscate după întoarcerea lui Moga. 

Andreea Diana Oprea FOTO Pro TV 

Gabriel Ionuţ Cândea a revenit la Vocea României pentru a le demonstra antrenorilor că are ce trebuie să treacă în etapele viitoare. Acesta a cântat piesa „Home“, dar, încă o dată, scaunele nu s-au întors.

Alexandra Mitroi şi-a părăsit trupa pentru a putea fi remarcată cu adevărat la Vocea României. Alexandra a cântat „Can’t Remember To Forget You“, determinând-o pe Loredana să se întoarcă. 

Alexandra Mitroi FOTO Pro TV 

Vocea României 2015. „Ai o voce la limita imposibilului“ 

Ruxandra Anania consideră că participarea la Vocea României este o adevărată evoluţie, mai ales pentru că aceasta este autoditactă. „This World“ a fost alegerea concurentei cu care a întors toate scaunele. „Ai o voce la limita imposibilului, ai şi frecvenţe masculine şi frecvenţe feminine“, i-a spus Loredana. „Timbrul tău vocal m-a fermecat, nu ar trebui să cânţi cover-uri, ar trebui să cânţi piesele tale. Nu am auzit un tibru atât de special în România“, a zis şi Smiley. „Dacă te gândeşti la finală vino în echipa mea, eu nu arunc vocile“, a declarat Chirilă făcând aluzie la ediţia de anul trecut când Tiberiu Albu a ajuns din echipa lui Smiley în echipa sa şi a câştigat competiţia. Ruxandra l-a ales pe Smiley, spre bucuria copiilor unui amic de-al său.  

Ruxandra Anania FOTO Pro TV 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: