FOTO „Vocea României“, spectacolul concurenţilor sau al antrenorilor? Tudor Chirilă - noul Horia Brenciu, Loredana - „regina seducţiei“

FOTO „Vocea României“, spectacolul concurenţilor sau al
antrenorilor? Tudor Chirilă - noul Horia Brenciu, Loredana - „regina seducţiei“

Juriul Vocea României: Marius Moga, Smiley, Loredana Groza şi Tudor Chirilă FOTO PRO TV

Echipele de la „Vocea României“ sunt aproape complete după cea de-a şasea ediţie a audiţiilor pe nevăzute. Voci speciale, dar şi voci fără personalitate, apariţii sexy care au compensat o prestaţie muzicală liniară, poveşti impresionante de viaţă, acestea au fost coordonatele penultimei ediţii a audiţiilor pe nevăzute. În plus, antrenorii au oferit propriul spectacol, al ironiilor şi duelurilor verbale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seara a fost deschisă de Robert Costin (36 de ani), un profesor de canto din Bucureşti. A lucrat cu mai mulţi artişti de-a lungul timpului, inclusiv cu foşti concurenţi de la „Vocea României“, pentru care a compus şi piese.

„Iniţial, m-am gândit că sunt prea bătrân să particip, apoi mi-am dat seama că la «Vocea României» contează carisma şi să ştii să faci show. Iar una dintre calităţile mele cele mai mari e că ştiu să fac show“, s-a prezentat concurentul.

Robert, care a interpretat piesa „You Raise Me Up“, a întors două scaune, Smiley şi Moga. Deşi ar fi vrut să fie în echipa Loredanei, Robert l-a ales, în cele din urmă, pe Smiley, „pentru că are energia de care eu am nevoie“, după cum a justificat.


Robert Constantin l-a ales pe Smiley FOTO Pro TV/Facebook

A urmat Eveline Julia Dicu (18 ani), elevă „Dinu Lipatti“. Eveline, descoperită de o profesoară, „nu a fost un talent nativ, ci un copil muncitor“, după cum a descris-o tatăl ei.

Cu multe premii muzicale în palmares, tânăra a cântat melodia „Hora din Moldova“. Şi-a suprasolicitat corzile vocale şi a obosit, astfel că finalul nu a fost unul strălucit şi nu a întors niciun scaun. „Vocea ta nu are nicio legătură cu felul în care arăţi. Eşti mult mai finuţă, mai feminină. Ai început promiţător, dar ai forţat“, i-a spus Loredana.

Matei Chioariu (28 de ani), un actor din Bucureşti, „ridică în picioare sala atunci când cântă“, l-a lăudat iubita lui, actriţa Isabela Neamţu. Acesta a mizat pe o piesă alertă, „Long Train Runnin’“ (The Doobie Brothers), şi l-a determinat pe Tudor Chirilă să se întoarcă. „Eşti dus cu capul“, a spus acesta, impresionat. „Ai făcut în toate felurile“, a apreciat Loredana tehnica vocală şi „floricele“ lui Matei, poreclit Scatman John de către Smiley.  


Matei Chioariu, poreclit Scatman John de Smiley, un actor care l-a impresionat pe Tudor Chirilă FOTO Facebook/Pro TV

A urmat, Alexandra Dimitriu (25 de ani), din Dej, care a colaborat în trecut cu rapperi precum Pacha Man şi Raku. Din cauza unor probleme de sănătate, a fost nevoită să părăsească proiectele muzicale şi a stat câţiva ani departe de showbiz. „A trebuit să fac altceva. Cred că nu e nimic mai dificil decât să faci ceva ce nu-ţi place“, a povestit Alexandra. „Concursul acesta e o modalitate de a te pune în situaţii inedite, în care nu mai deţii controlul, dar poţi descoperi părţi din tine“, a adăugat ea.

A interpretat o variantă slow/blues a piesei „Crazy“ (Gnarls Barkley), iar vocea ei deosebită a întors toate scaunele.Tânăra a mărturisit că-şi dorea de mult să-l cunoască pe Tudor Chirilă. „Cu antrenorul tău vei avea o relaţie profi, cu ceilalţi faci ce vrei“, i-a sugerat Marius Moga în încercarea de a o atrage în echipa sa. „Cu Moga m-am cunoscut“, dar el nu mai ştie, a replicat Anda. Aceasta l-a ales, totuşi, pe Marius Moga, lucru care l-a agasat pe Tudor Chirilă. „Poate că avea un fetiş cu Moga din clasa a patra“, a spus Chirilă. 

Alexandra Dimitriu şi-a dorit să-l cunoască pe Tudor Chirilă, dar l-a ales pe Moga FOTO Facebook/Pro TV

Simon Caragia (19 ani) a interpretat piesa „Let Her Go“, poate în memoria surorii sale, care a murit înecată în copilărie, dar nu a convins niciun antrenor. „Dincolo de o interpretare perfectă, muzica înseamnă emoţie“, a spus Tudor Chirilă. 

Tatiana Heghea, 26 de ani, din Chişinău, a fost concurenta misterioasă a acestei ediţii a audiţiilor pe nevăzute. Tatiana a mizat pe un timbru special, dar şi pe fizicul de invidiat, care i-a garantat în trecut o apariţie într-o revistă pentru bărbaţi, după cum a mărturisit. Ea a cântat „Unbreak My Heart“ (Toni Braxton). Loredana a fost singura care s-a întors. „Ce bine-mi pare că aţi luat ţeapă“, şi-a ironizat ea colegii, făcând referire la apariţia sexi a concurentei. „Nu ştiu ce-ai mâncat când erai mică, dar cu siguranţă a fost ceva bun“, a spus Loredana.


Tatiana Heghea, cea mai sexi apariţie a acestei ediţii FOTO Facebook/Pro TV

A urmat un alt basarabean, Sergiu Cuzencov (33 de ani), cu piesa „You Are Always On My Mind“. Cu un look ce amintea de Jared Leto, dar cu un timbru de Elvis, acesta a nu a reuşit să întoarcă niciun scaun. „Nu se potriveşte vocea cu imaginea deloc“, a spus Smiley. 

Tudor Man, 29 de ani, a fost MC şi şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la un karaoke. El a ales „This Woman’s Work“, o piesă dificilă, pe care a cântat-o în emisii diferite, încât membrii juriului au crezut că sunt doi concurenţi pe scenă. Concurentul a intrat în echipa tizului său, Tudor Chirilă. 

Diana Bucşa (27 de ani) din Bucureşti s-a visat de mică Whitney Houston. A ezitat până acum să vină la „Vocea României“, pentru că nu s-a simţit pregătită. Melodia „Alone“, a trupei Heart, i-a adus un singur „pretendent“: pe Marius Moga.„ Mie mi-a plăcut timbrul ăsta rock. De ce nu te-ai întors, măi, Tudore?“, i-a spus compozitorul colegului său de juriu. „Nu-i nimic, e perfect“, a spus concurenta. „Fără mine!“, a mai putut spune Tudor Chirilă.


Diana Bucşa a intrat în echipa lui Marius Moga FOTO Facebook/Pro TV

Ioan Panait (Bebe) a început să cânte la karaoke, în vacanţă, în Grecia, acum câţiva ani. „Cântă din copilărie. Îi plăcea Mihael Jackson“, l-a „deconspirat“ tatăl său. A fost al doilea concurent care a adus muzica lui Elvis Presley în platoul „Vocea României“: „Suspicious Minds“. Tudor Chirilă a fost antrenorul care s-a întors, iar Bebe a intrat în echipa lui. 

Anne-Marie Ionescu (20 de ani) din Bucureşti are o voce specială, dar şi o poveste pe măsură. Ana are o soră de 11 ani, care suferă de o boală incurabilă. A mărturisit că dacă ar câştiga competiţia de la Pro TV ar investi banii din marele premiu în tratamente pentru sora ei.

Concurenta a mizat pe „Diamonds“, piesa Rihannei, dar a sfârşit cu ochii în lacrimi, pentru că niciun antrenor nu a apăsat butonul. „E un moment dureros, dar o să treacă. Nu m-am întors pentru că aveam nevoie de mai multă personalitate în vocea ta“, a spus Loredana. „Nu mă aşteptam să nu trec. Eram foarte sigură pe mine“, a mărturisit tânăra.


Anne-Marie Ionescu nu a avut personalitate în voce şi nu a mers în etapa următoare FOTO Facebook/Pro TV

Surany Botond (25 de ani) un tehnician IT din Satu Mare, a impresionat cu piesa „When I was Your Man“ (Bruno Mars), pe care a interpretat-o vocal, dar şi la pian. A întors toate cele patru scaune şi a urmat „lupta“ antrenorilor. Tudor Chirilă pare să „umple“ cu succes scaunul lui Horia Brenciu, căci replicile acide dintre el şi Marius Moga abundă în fiecare ediţie.

Duelul antrenorilor – avându-l în centru pe concurentul debusolat, dar zâmbitor – a continuat cu un schimb de replici între Tudor Chirilă şi Loredana, fiecare încercând să-l atragă pe Surany în echipa sa. Argumentele verbale ... şi fizice ale Loredanei au avut câştig de cauză, iar tânărul a ales-o pe ea. „Loredana e regina seducţiei. Dacă pe scenă e un băiat şi ea îi zice ce trebuie, n-ai ce să mai faci“, a concluzionat Moga.

Concurenţii calificaţi din penultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute FOTO Facebook/Pro TV

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările