Vocea României, a doua gală live: „Un om şi o chitară ne-au uimit. Ai realizat ceva ce nu au făcut români importanţi în politică, ne-ai unit“ FOTO

Vocea României, a
doua gală live: „Un om şi o chitară ne-au uimit. Ai realizat ceva ce nu au
făcut români importanţi în politică, ne-ai unit“ FOTO

Tomy Weissbuch FOTO Pro TV

Vocea României 2015. A doua gală live a emisiunii Vocea României a adus în atenţie, în zi de sărbătoare, melodii autentice româneşti, dar şi noi concurenţi în drumul spre finală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Vasopol, din echipa Loredanei, a dechis a doua ediţie live de la Vocea României. Înainte de interpretările live, concurenţii din toate echipele au interpretat imnul naţional al României. Cristina a cântat o reinterpretare modernă a piesei populare „Ană, zorile se varsă“.

„Piesa are atâta emoţie cu Puiu Bocşa. La tine a fost folclor şi soul. A fos t« soulclor». A fost diferit, surprize la fiecare pas“, a zis Marius Moga. „Îmi place interpretarea ta, chiar dacă nu mai are legătură cu originalul. Îmi place vocea ta“, i-a spus şi Smiley. „M-am uitat la zâmbetul şi am uitat să mă preocup de interpretare. Arăta că te bucuri pe interior. M-am uitat la bucuria de pe chipul tău“, a spus şi Tudor Chirilă. „M-a impresionat până la lacrimi, ai fost fantastică, când eşti pe scenă te transformi. Asta îmi dă încredere că poţi să mergi mai departe. Forţa asta vine şi din faptul că porţi în pântece o viaţă. Asta arată cât de tare eşti şi ce talent zace în tine“, a comentat şi Loredana. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Iulian Selea a adus funk-ul la Vocea României cu piesa „Uptown Funk“, cântată de Mark Ronson şi Bruno Mars. „Ai fost foarte bun. Eram mult mai timid ca tine la 16 ani. Ai cântat bine, dar ţi-a lipsit nervul, ai fost leneş pe unele părţi“, i-a zis Smiley. „Sunt mândră de tine, m-am simţit ca la MTV Awards, ca un superstar. Sunt extrem de încântată de tot ce ai făcut, ai tot viitorul să ne araţi ce poţi“, a declarat Loredana. 

FOTO Pro TV 

Mihai Dragomir Rait, sau Dorel din Las Fierbinţi“, a cântat „Drumurile noastre toate“, a regretatului Dan Spătaru. Actorul a ridicat sala în picioare, iar cei patru membri ai juriului au dansat. „Bravo, Dorel Spătaru! Ne-am bucurat!“, i-a zis Marius Moga, stârnind hohote de râs pentru alăturarea de nume. „N-ai cum să dai greş cu cântecul ăsta. E bine, mă“, a completat Tudor Chirilă. „Ai reuşit să faci show, ne-ai încălzit sufletele, ne bucurăm să ascultăm cântece româneşti, de la mic la mare“, a analizat Loredana. 

 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

„Earned It“, piesa cântată de The Weekend, de pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades of Grey“, a fost atribuită lui Bogdan Vlădău, el fiind ultimul concurent din echipa Loredanei. „Te-a cam chinuit Loredana cu piesa asta. A sunat strident. Piesa nu te-a scos în evidenţă, te-ai grăbit un pic“, a comentat Moga. „Nu te-ai dus până în adâncul piesei, ai fost preocupat de partea de ambalaj a piesei şi nu de asumarea piesei“, a completat Tudor Chirilă. „Mulţumesc pentru observaţii. Mulţumesc, Bogdan că te-ai depăşit. Ţi-ai făcut datoria aşa cum trebuia. S-a simţit că ai avut emoţii, pentru mine a contat cum ai cântat“, i-a spus antrenoarea Loredana.  

FOTO Pro TV 

Din echipa Loredanei, în urma voturilor publicului, Mihai Dragomir Rait a mers mai departe. Loredana a ales să meargă spre finală cu Cristina Vasopol. 

Din echipa lui Marius Moga, Cristina Stroe a cântat o variantă reorchestrată a piesei „Lume, lume“. „Te-ai luat cam prea mult în serios. La Loredana se simte o uşurătate. Eu asta nu am auzit, dar în rest o voce extraordinară“, a analizat Chirilă. „E un cântec absolut frumos. Tudor vrea să spună că am fi dorit să simţim mai mult acel punct culminant. Ai adus ceva proaspăt cu vocea şi personalitatea ta“, a spus şi Loredana. „Ai transmis emoţie cât trebuie pentru cine are inima deschisă să te asculte, eu sunt mândru de tine“, i-a zis antrenorul Moga. 

FOTO Pro TV 

Rockerul Alex Florea, fost concurent şi la X Factor, şi-a pus vocea la treabă cu piesa „I’d Do Anything For Love“, de la Meat Loaf. Concurentul a fost sfătuit de Moga să aducă un suflu nou acestei piese destul de vechi. „Ai văzut că n-a durut?“, l-a atacat Chirilă pe Moga pentru momentul în care a mizat pe rock. „Foarte mişto momentul, cântat pe notă şi în maniera ta, mi-a plăcut“, a mai zis Chirilă. „Ai avut energie, curaj, s-a văzut că ţi s-a potrivit melodia asta“, l-a apreciat Loredana. „Te-am crezut, asta e cel mai important, mai ales la TV. Ai cântat cel mai bine piesa asta“, i-a declarat şi Moga. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Andrei Vitan a avut de înfruntat o sarcină dificilă: să cânte o piesă celebră a Paulei Seling, „Timpul“. Moga a vrut să afle cum ar suna piesa compusă chiar de el cu o voce masculină. „Foarte bine ţi-a ieşit, foarte bună interpretarea ta. Nu e o piesă uşoară“, i-a zis Smiley. „Ai avut bucurie să cânţi, a fost o partitură grea, ai adaptat-o pe stilul tău, ai creat un moment emoţionant care m-a atins“, a spus şi Loredana. „E foarte greu să adaptezi piesa asta la o voce masculină. De momente de-astea ai nevoie să te vindeci, ai nevoie de credinţă, trupul tău o să se vindece, nu ai nevoie să mergi la Moscova“, i-a spus Chirilă, amitind că Andrei are diabet. 

FOTO Pro TV 

Tomi Weissbuch a cântat „Lay Me Down“, din repertoriul lui Sam Smith, declarând că dedică interpretarea sa victimelor incendiului din Colectiv. „E momentul ăla, în care un om ia o chitară, cântă şi ne uneşte pe toţi. Ai făcut ce nu au realizat români importanţi în politică, ne-ai unit. Ai trecut mai departe indiferent de ce se va întâmpla“, a spus Tudor Chirilă. „Ai trecut de ecran, asta e cel mai important. Uite-te, Pavele, ce frumos a crescut“, a zis Smiley, amintind că Tomy a fost şi la Românii au talent. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Favoritul telespectatorilor a fost ales Tomy Weissbuch, iar Marius Moga a ales să merge mai departe cu Alex Florea. 

Cristina Bălan, cunoscută pentru apartanenţa la trupa Impact, a fost prima din echipa lui Tudor Chirilă în a doua ediţie live de la Vocea României. Ea a cântat „Un actor grăbit“, piesă făcută cunoscută de Laura Stoica. „Nu plânge, i-ai făcut cinste Laurei Stoica, ai intrat bine pe piesă“, a spus Moga. „Vocea ta sună bine în limba română, e de impact cum s-ar zice“, a declarat şi Smiley. „Timpul s-a dilatat în seara asta, a durat mai mult şi nu a fost plictisitor, aplauzele au fost elocvente“, a apreciat şi Chirilă. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

„Photograf“, piesa lui Ed Sheeran, în variana lui Daniel Bălan, a continuat gala live de la Vocea României. „Te-ai apropiat de starea lui Ed Sheeran, a fost curat, ai păstrat starea piesei“, i-a zis Marius Moga. „Un moment sensibil, te-ai racordat cu această atmosferă, ne-ai transmis sentimente profunde“, a apreciat Loredana. 

FOTO Pro TV

Tincuţa Fernea a cântat „Americas Sweetheart“, de la Elle King. Tânăra l-a impresionat pe Tudor Chirilă cu energia sa. „Actriţă mică ce eşti tu! Cu tine şi cu Tomy, Vocea României a devenit mai proaspătă. Meriţi, îmi place de tine“, a comentat Moga. „Eu sunt într-o dilemă, nu îmi place piesa, dar îmi place energia ta, eşti un performel la vârsta asta“, a spus Smiley. „Ai avut repeţii mai bune, vocea ta sună mai bine decât am auzit. Trebuie să ne concentrăm foarte mult pe voce. Te felicit că ai compensat prin performance“, a analizat şi Chirilă. 

vocea romanieiFOTO Pro TV 

Claudia Andas a interpretat „Te-aştept să vii“, piesa Mirabelei Dauer. „Mi-a părut fresh, ai un fel de frână în voce, m-ai trimis departe“, a comentat Moga. „Am intrat în povestea ta, o abordare nouă“, crede Smiley. „Claudia a venit cu o strofă nouă scrisă de ea, a devenit şi autor, nu doar cântăreaţă“, a apreciat Chirilă. 

FOTO Pro TV 

Tincuţa Fernea a trecut mai departe la alegerea telespectatorilor, iar Tudor Chirilă a ales să meargă spre finală cu Cristina Bălan. 

Michel Kotcha, din echipa lui Smiley, a cântat „Writing’s On The Wall“, tema noului film James Bond. „Alegere bună, a sunat complet ca şi cum ai atins toate registrele“, a spus Moga. „E foarte important că avem un asemenea moment, mi se important că eşti aici cu interpretarea ta. Despre asta este vorba la Vocea României“, a rămas impresionat Tudor Chirilă. „Îţi mulţumesc pentru acest moment, mă bucur că ţi-ai depăşit temerile. Sunt trist pentru comunitatea inginerilor, au pierdut un inginer, eşti un mare câştig pentru muzica românească“, a completat Smiley. 

 


vocea romanieiFOTO Pro TV 

Nora Deneş a încântat audienţa cu piesa „De la capăt“, cu care Voltaj a participat la Eurovision 2015. „Ai avut voltaj! Mi-a plăcut că ai schimbat partitura spre final“, a zis Marius Moga. „Câteodată povestea din spatele cântecului e mai importantă decât interpretarea. Nici nu mai este despre Vocea României, este despre a fi curat într-o lume care se murdăreşte. Nu este despre bunătate, este o realitate“, a spus Chirilă. „Mă bucur că aşa putem descoperi talente pe care România nu le-ar fi descoperit altfel, mă bucur că există Vocea României şi mă bucur că te-am cunoscut, Nora“, a declarat Smiley. 

vocea romanieiFOTO Pro TV  

Diana Cazan a întrebat „Cine te crezi“, din repertoriul celebrei Feli. La repetiţii, Diana i-a oferit lui Smiley sticlă de zaibăr. „Felicitări, Diana, multe felicitări“, i-a zis Tudor Chirilă. „Un moment vizual, auditiv, complet“, a apreciat Loredana. „Ai fost senzaţională, ai fost fără greşeală. Feli ar fi mândră să te vadă“, a completat Smiley. 

FOTO Pro TV

Diana Hetea încheiat a doua ediţie live de la Vocea României cu piesa „You Lost Me“, din repertoriul Christinei Aguilera. „Ai cântat o piesă dificilă, ne-ai convins cu emoţie şi forţă“, a zis Loredana. „Smiley o să piardă două voci bune. Eu te felicit, sper că te-ai bucurat de momentul ăsta“, a declarat Tudor Chirilă. „Mi-ai confirmat că am făcut foarte bine că te-am salvat din echipa Loredanei. Ai încheiat seara în tonul întregii seri“, a spus şi Smiley. 

FOTO Pro TV 

Publicul a decis ca Michel Kotcha să meargă mai departe, în timp ce Smiley a ales-o pe Nora Deneş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: