Vocea României 2016: o solistă care a colaborat cu ATB şi o fostă membră a unei trupe de succes, printre concurenţi. Chirilă, enervat de o „răsfăţată şi falsă“

Vocea României 2016: o solistă care a colaborat cu ATB şi o fostă membră a unei trupe de succes, printre concurenţi. Chirilă, enervat de o „răsfăţată şi falsă“

Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga FOTO Pro TV

Vocea României a revenit la Pro TV, prima ediţie fiind marcată de multe momente oferite de oameni care s-au aflat cândva în lumina reflectoarelor. Nu au lipsit contrele dintre membrii juriului, glumiţele şi aluziile, iar Tudor Chirilă a fost enervat de o concurentă „răsfăţată şi falsă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sezonul şase al show-ului Vocea României a debutat cu un moment ce i-a avut drept protagonişti pe membrii juriului: Loredana, Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga au cântat împreună „A Kind of Magic“, de la Queen.

Audiţiile pe nevăzute au început cu Teodora Buciu, care i-a avut printre susţinători pe cântăreţul Mihai Mărgineanu. Tânăra, care a mărturisit că îşi doreşte să câştige marele premiu de la Vocea României pentru a-şi putea plăti cursurile la o şcoală din Londra, a ales piesa „Purple Rain“, a lui Prince.

Fata de 17 ani a fost de-a dreptul uimită să vadă că toţi cei patru artişti şi-au întors scaunele, însă l-a ales pe Tudor Chirilă, pentru că este actor şi pentru că a simţit o conexiune cu el. La rândul lui, acesta i-a spus că are o voce extraordinară. „Mi-a plăcut foarte mult, mi se pare o voce promiţătoare şi o fată care poate face o figură excelentă“, a mai adăugat Chirilă.

teodora baciuFOTO Pro TV

Miruna Ionescu, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că a fost un copil rebel, iar părinţilor nu le-a fost deloc uşor. „Am avut o mică problemă cu legea. Am fost arestată, am stat o săptămână şi jumătate în închisoare şi o lună şi jumătate în arest la domiciliu. A fost teribil. Presa m-a făcut varză, acela a fost momentul în care am simţit că mi-am dezamăgit părinţii şi pe mulţi alţi oameni din jurul meu. Mi-a părut extraordinar de rău, mai ales că părinţii mei au fost judecaţi pentru ce am făcut eu. Eu am avut o educaţie exemplară. A fost un moment în care mi-am dat seama că trebuie să pun o limită nebuniei mele“, a povestit Miruna. A hotărât să participe la „Vocea României“ pentru a-şi demonstra că poate şi că există o a doua şansă.“ Aceasta a cântat Who Knew, din repertoriul cântăreţei americane Pink, şi a reuşit să-i întoarcă pe Loredana şi pe Tudor Chirilă, acesta fiind şi alegerea concurentei.

„Ai combustibil şi timbru. Cred că întotdeauna un artist complet este un bun cântăreţ, dar şi un bun actor. Pare că tu ai ceva actorie în tine şi ţi-o spun fără falsă modestie că eu am meşteşugurile necesare pentru a o scoate la iveală“, i-a spus Tudor, în timp ce Loredana a felicitat-o pentru vocea „extrem de versatilă, forţă şi sensibilitate.“

miruna ionescuFOTO Pro TV

Roman Burasanzve este un actor de culoare, în vârstă de 24 de ani, din Chişinău. S-a născut în Rusia, mama fiind din Moldova, iar tatăl originar din Africa, unde a fost prizonier de război şi a murit. Tânărul a interpretat „I Got a Woman“, a lui Ray Charles, însă nu a impresionat.

Corina Cuniuc (25 de ani) este din Chişinău, dar s-a stabilit la Paris de patru ani, unde a făcut o şcoală de comedie muzicală, iar în prezent lucrează ca recepţioneră la un hotel. Concurenta a ales o piesă semnată de Nina Simone, „Feeling Good“, partitură care i-a convins pe toţi membrii juriului să se întoarcă. Corina l-a ales în cele din urmă pe Moga, spre liniştea lui Chirilă, care a mărturisit ulterior că l-a enervat foarte tare, catalogând-o falsă şi răsfăţată. „La ea, sindromul de divă e deja instaurat“, a mai afirmat Chirilă.

corina cuniucFOTO Pro TV

Alina Mocanu (17 ani) a ales „Masterpiece“, de la Jessie J, şi a cucerit-o pe Loredana. „Trebuie să ai încredere în tine, în talentul tău, în frumuseţea şi în farmecul tău“, a sfătuit-o artista, care a mai precizat că vocea tinerei a impresionat-o profund. „Altă obraznică, frate!“, a exclamat Chirilă, făcând referire la faptul că tânăra l-a întrerupt pe Moga pentru a-i spune că nu doreşte să discute cu el pentru că nu s-a întors. În cele din urmă, Tudor a revenit la sentimente mai bune: „Pe de altă parte, şi timiditatea naşte obrăznicie. Nu vreau să trag concluzii pripite, poate era emoţionată, a vrut să facă o glumă, a încercat să fie simpatică şi nu i-a ieşit.“ „E mişto să fii încrezător în forţele tale, dar în momentul în care nu-l respecţi pe cel din faţa ta...“, a comentat şi Smiley.

alina mocanuFOTO Pro TV

Ionuţ Trif, un barman de 26 de ani, a cântat din spatele cortinei piesa „Supergirl“ şi i-a făcut să se întoarcă pe Moga, Smiley şi Loredana. Concurentul a hotărât să meargă în echipa lui Moga.

ionut trifFOTO Pro TV

Rucsandra Iliescu (24 de ani), fostă membră Blaxy Girls, trupă care s-a bucurat de un mare succes în anii 2007-2011, consideră că Vocea României îi poate schimba viaţa. Pentru etapa audiţiilor a mizat pe piesa „Bang Bang“ şi, în ultima clipă, Loredana s-a întors. Moga a recunoscut-o ca solista Blaxy Girls, iar Loredana a rugat-o să-şi cheme pe scenă prietena, la rândul ei fostă membră a grupului, şi să cânte refrenul unuia dintre cele mai cunoscute cântece lansate de formaţia ei.

rucsandra iliescuFOTO Pro TV

Şi Ramona Nerra (36 de ani), care a cântat alături de Nicoleta Luciu în trupa Alize, s-a hotărât să-şi încerce norocul la „Vocea României“. De 15 ani este stabilită în Germania, este mama a două gemene în vârstă de opt ani şi a participat şi la „Vocea Germaniei“, concurs ce i-a adus apoi colaborări cu DJ-ul ATB, alături de care a lansat două piese, şi şansa de a cânta alături de staruri precum Pink, Kelly Rowland şi Nicole Scherzinger. Deşi a avut momente extraordinare în carieră, Ramona a declarat că şi-a dorit să participe în show-ul de la Pro TV pentru că regretă faptul că mulţi oameni nu ştiu că este româncă.

Ramona Nerra a cântat „Should Have Been Us“, întorcându-i pe Loredana, Smiley şi Marius Moga. „Eşti făcută pentru echipa mea, dar nu m-am întors“, a glumit Chirilă. Smiley a încercat să o convingă să i se alăture imitând o cerere în căsătorie, punându-se chiar şi în genunchi: „De la primele note m-am îndrăgostit de vocea ta. Vrei să fii în echipa mea?“ Şi a spus DA!

ramona nerraFOTO Pro TV

Adrian Corlaciu (48 de ani) a cântat „Born To Be Wild“ şi i-a întors pe Tudor Chirilă, Smiley şi pe Marius Moga. Înainte de a lua o decizie, concurentul a punctat că ar alege pe cineva care îi promite că nu-l va da afară la dueluri, declaraţie ce i-a amuzat pe membrii juriului. În final l-a ales pe Chirilă. 

adrian corlaciu

FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările