Vocea României 2015 - a doua rundă de dueluri. Loredana: „A fost o exorcizare în masă. Momentul a fost puţin depresiv“

Vocea României 2015 - a doua rundă de dueluri. Loredana: „A
fost o exorcizare în masă. Momentul a fost puţin depresiv“

Loredana Groza FOTO Pro TV

Vocea României 2015. A doua rundă de dueluri a pus-o pe Loredana Groza în două ipostaze foarte diferite. După ce a fost martora „unui duel, nu a unui duet“, antrenoarea a rămas înmărmurită de prestaţia concurenţilor instruiţi de Tudor Chirilă, declarând că a asistat la „o exorcizare în masă“. „Adevărul“ vă prezintă cele mai bune momente ale ediţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vocea României 2015 - dueluri. „Aţi făcut un duet, nu un duel“

Primul duel al serii s-a dat între frumoasa Ana Maria Ababei şi Michael, concurenţii lui Smiley. Vocile celor doi s-au completat reciproc, iar energia piesei „Master Blaster“ a trecut de micile ecrane. Juriul a dansat în scaune, iar public a ovaţionat îndelung la final.

„A fost un moment foarte cald, plin de energie, mie mi-a plăcut“, a spus Chirilă. În ochii Loredanei, Ana Maria şi Michael nu au făcut un duet, ci un „duel“, iar Smiley a fost de părere că momentul lor a fost pură „bucuria“. „Amandoi meritaţi să mergeţi mai departe în concurs, i-aş sfătui pe colegii mei să-l salveze pe cel care nu rămâne. Eu voi merge mai departe cu Michael“, a fost verdictul dat de Smiley. „L-am ales pe Michael pentru că are o voce spectaculoasă“, şi-a explicat antrenorul alegerea.

Din păcate, Ana Maria a părăsit competiţia vocilor, după ce niciun antrenor nu şi-a exprimat dorinţa de a o lua în echipa sa.

FOTO Pro TV

Vocea României 2015 - dueluri: „A fost o exorcizare în masă“

A doua rundă de dueluri a continuat cu „lupta“ dintre Delia Pitu şi Roxana Morar, „elevele“ lui Tudor Chirilă. În culise, cele două au recunoscut că au întâmpinat probleme destul de mari. Piesa aleasă de Tudor Chirilă, o versiune grea a melodiei „I Can’t Get No Satisfaction“ interpretată de PJ Harvey şi Bjork, le-a dat mari bătăi de cap. Din păcate, probleme nu au dispărut odată cu repetiţiile, iar nesiguranţa din voci s-a simţit şi pe scenă.

„Mie mi s-a părut ca a fost o exorcizare în masă. Momentul a fost puţin depresiv. Piesa nu v-a pus vocile în valoare, a fost un infern înspre final. Poţi foarte uşor să cazi în ridicol dacă nu stăpâneşti stilul“, a fost părerea Loredanei. „Eu ştiu piesa originală, dar parcă nu a recunoscut-o. Aşa aţi vrut voi să iasă? Pentru mine a fost un moment foarte ciudat“, a spus şi Smiley.

„Mă bucur încă odată că am strânit atâtea controverse“, a spus şi Tudor Chirilă, vinovat de această „catastrofă”. În cele din urmă, antrenorul  a decis să o păstreze în echipa sa pe Roxana, în timp ce Delia a fost salvată de Marius Moga.

FOTO Pro TV

Concurenţilor din echipa Loredanei le-a venit şi lor rândul să intre la duel. Mihai Rait, interpretul personajului Dorel din „Las Fierbinţi“, şi Biu, o tânără din Cuba, au adus romantisml italian pe scena de la „Vocea României“ cu piesa „That’s Amore“. Momentul l-a făcut pe Smiley să o invite la dans pe Loredana şi împreună au fredonat câteva versuri.

La finalul interpretării, Loredana a decis că Mihai Rait este cea mai bună alegere pe care o poate face. Pentru Biu, din păcate, „Vocea României“ s-a încheiat aici.

FOTO Pro TV

La rândul său, Marius Moga i-a adus la duel pe Tomi şi pe Mădălina Rusu. Foarte emoţionaţi, ambii concurenţi au tremurat înainte de a intra pe scenă. Confruntarea dintre cei doi s-a dat pe ritmurile „You’re The One That I Want“, piesă care i-a purtat noroc lui Tomi, el fiind concurentul slături de care Moga a decis să meargă mai departe spre semifinalele „Vocea României“. Mădălina, pe de altă parte, a părăsit competiţia.

FOTO Pro TV

Echipa Tudor Chirilă a fost reprezentată şi de cuplul de dueliste Cristina Bălan şi Paula Rotar. Cele două au cântat melodia „Sober“ şi au realizat un duet puternic, plin de atitudine, aplaudat îndelung. Tudor a fost încântat de performanţa concurentelor şi le-a spus la final: „A fost un moment foarte bun. A fost cel mai bun moment al vostru de când repetaţi, ceea ce mi se pare important. Nu e o decizie simplă şi oricare ar fi ea, aţi fost foarte aproape vocal una de alta. Am să merg mai departe cu Cristina“. Cu Cristina Bălan ne vom reîntâlni în etapa semifinalelor.

FOTO Pro TV

Nora Deneş şi Alina Colţan din echipa lui Smiley au urcat hotărâte pe scenă şi determinate să-şi demonstreze calităţile vocale. Au cântat melodia „Hound Dog“, iar timbrele lor, metalic şi grav, s-au completat foarte bine şi au creat un duet extrem de interesant. Smiley a fost impresionat de evoluţia celor două, însă, în final a trebuit să decidă, aşa că le-a transmis concurentelor: „Mi-a plăcut cum aţi dat din coadă, mi-a plăcut cum aţi dat din voci. Voi merge mai departe cu Nora!“.

FOTO Pro TV

Elvis Silitră şi Florin Cruceru din echipa lui Marius Moga au reuşit o interpretare originală a melodiei „Creep“ şi o abordare pe măsură. Cei doi şi-au demonstrat totodată şi măiestria de a improviza. Chiar dacă momentul lor a fost comentat de către antrenori, Moga i-a felicitat pe Elvis şi Florin: „Fiecare trebuie să-şi arate atuurile, indiferent pe ce piesă cântă. Eu cred că v-a ieşit foarte bine. Au simţit toţi piesa. Mi-a plăcut foarte mult. Bravo! O să merg mai departe cu Elvis!“

FOTO Pro TV

Un moment special, care a primit aprecierea antrenorilor, a fost şi cel creat de Gabriela Amzaru şi Tonina Tarnosche din tabăra Loredanei. Ele au cântat melodia „Next To Me“, au demonstrat că au două voci puternice şi au făcut tot posibilul să impresioneze. „Aveţi două voci foarte bune! Tonina, tu eşti o fată extraordinar de sensibilă şi mi-a plăcut că în seara asta ai reuşit să-ţi depăşeşti starea ta introvertită. Pe când pe asta mică, trebuie s-o ţii de hăţuri. O să merg mai departe cu Gabriela“, a spus Loredana în momentul deciziei.

FOTO Pro TV

Ovidiu Turcu şi Cristina Lupu din echipa lui Chirilă au adus aseară pe scena vocilor un moment sensibil, dar în acelaşi timp comic. Ei au interpretat melodia „Till We Ain’t Strangers Anymore“ şi au stârnit discuţii între antrenori. Tudor nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia lor şi le-a spus: „Nu aţi cântat la fel de bine ca la repetiţii, dar nu pot să spun că este un duet care pe mine, personal, nu m-a emoţionat. Va trebui să fac o alegere şi am s-o fac. Am să merg mai departe cu Cristina“.

FOTO Pro TV

Aseară, zece concurenţi au reuşit să-i convingă pe antrenori că merită să meargă mai departe spre marele trofeul şi premiul de 100.000 de euro, iar pentru opt experienţa Vocea României s-a încheiat.

Săptămâna viitoare, ultimele zece cupluri de duelişti vor urca pe scena vocilor şi vor face tot posibilul să creeze momente memorabile, să-i impresioneze pe antrenori şi să ajungă în etapa semifinalelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: