Vlad, debut în forţă: câţi români au urmărit premiera serialului de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpia Melinte este una dintre protagonistele serialului FOTO Pro TV
Olimpia Melinte este una dintre protagonistele serialului FOTO Pro TV

Lansarea primului serial thriller românesc „Vlad“ a clasat Pro TV pe primul loc pe toate nivelurile de public, generând audienţe mai mari cu peste jumătate de million decât concurenţa.

„Vlad“ a debutat luni seară la Pro TV, iar telespectatorii au intrat în povestea serialului şi au făcut cunoştinţă cu personajele care vor marca fiecare episod. 

Primul episod al producţiei a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, potrivit Paginademedia.ro.

La nivel naţional, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit povestea de iubire dintre Adrian şi Eliza şi toate răsturnările de situaţie, cu peste jumătate de milion de români mai mult decât avea Antena 1, cu „Asia Express“, şi Kanal D, cu „Exatlon“.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, „Vlad“ a ţinut în faţa micilor ecrane 416.000 de persoane, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1, a fost urmărit de 304.000 de telespectatori. Pe locul trei s-a clasat Kanal D, cu 217.000 de tineri. 

La oraşe, aproape 950.000 de telespectatori au urmărit serialul de la Pro TV, având un avans de 300.000 de privitori în faţa Antenei 1 şi de 400.000 în faţa „Exatlonului“ difuzat de Kanal D.

Premiera serialului a declanşat păreri diverse în rândul telespectatorilor, care au împărtăşit în mediul online primele impresii despre serial.

Aseară, telespectatorii au urmărit drama prin care trece Adrian, cel care în ziua în care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Eliza, a fost trădat de ea şi de cei mai buni prieteni ai săi, Ştefan şi Leo, şi trimis la închisoare. Aici, Adrian trăieşte experienţe traumatizante atât din interacţiunea cu ceilalţi deţinutţi, cât mai ales din cea cu apropiaţii săi, care se dezic de el şi îi fac foarte mult rău. 

actori serial vlad foto pro tv

Perioada petrecută după gratii l-a marcat şi i-a dezvoltat dorinţa de răzbunare. Acesta revine după mulţi ani sub o nouă identitate şi o nouă înfăţişare şi, ajutat de aliaţii săi, îşi începe planul gândit în cel mai mic detaliu. Acum este Vlad, un bărbat puternic, bogat şi sigur pe el, opusul celui care era înainte de a fi trădat. El ajunge în Grecia, unde fosta lui iubita, Eliza, şi cel mai bun prieten al său, Ştefan, sunt căsătoriţi şi deţin mai multe afaceri. Aici începe întreaga aventură plină de suspans, regrete, emoţii copleşitoare şi iubire.

vlad adrian nartea foto pro tv
vlad adrian nartea foto pro tv

„Vlad“ este difuzat de Pro TV în fiecare luni, de la ora 20.30. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite