Visuri la cheie: Simona Halep îndeplineşte dorinţa unei case noi pentru familia Bordei

Visuri la cheie: Simona Halep îndeplineşte dorinţa unei case noi pentru familia Bordei

Echipa „Visuri la cheie“ este ajutată de Simona Halep FOTO Pro TV

Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu şi Andrei Samoil continuă, de la ora 20:30, la Pro TV, să schimbe destine şi fac cunoştinţă telespectatorilor cu o familie numeroasă, unită şi frumoasă, dar care a fost nevoită să treacă prin grele încercări de-a lungul timpului.

După o viaţă cumplită alături de un soţ şi un tată abuziv, Anişoara Bordei şi-a salvat cei şapte copii fugind împreună cu ei. Cu tenacitate şi optimism, femeia şi-a găsit repede un loc de muncă stabil în Bucureşti, dar cu un salariu mic. Toţi locuiesc într-un apartament cu două camere închiriat şi se descurcă extrem de greu. Cu toate acestea, Anişoara şi-a trimis copiii să studieze violoncelul, pianul, limbi străine, tenis şi dans. Pentru ea imposibilul nu există şi le spune mereu celor mici că pot ajunge orice îşi doresc, doar să vrea.

Visul lor este acela de a avea o locuinţă a lor, în care să poată trăi fericiţi. Cu ajutorul fundaţiei Hope and Homes for Children Romania au obţinut un apartament cu patru camere, care însă necesită o renovare completă şi mobilier.

Echipa Visuri la cheie îi ajută pe cei opt să aibă un trai normal şi casa pe care o visează, în numai două săptămâni. Pe toată perioada renovării, familia Bordei a plecat din Bucureşti într-o binemeritată vacanţă, iar copiilor li s-au îndeplinit şi alte dorinţe. Ei merg la Centrul Naţional de Tenis, unde o întâlnesc pe preferata lor, Simona Halep şi, împreună, joacă un meci de tenis şi petrec momente de neuitat. Când se întorc, aceştia găsesc o locuinţă complet refăcută, dar şi un început pentru un trai mai bun.

De la 20:30, telespectatorii cunosc o familie cu o poveste de viaţă impresionantă, şapte copii cu o educaţie exemplară, cu dorinţă de muncă şi afirmare şi vor vedea cum viaţa acestora începe să se schimbe, iar visul lor de a avea o locuinţă devine realitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: