„Visuri la cheie“ revine la Pro TV: ce spune Dragoş Bucur despre noul sezon

„Visuri la cheie“ revine la Pro TV: ce spune Dragoş Bucur despre noul sezon

Dragoş Bucur şi echipa sa vor face fericite 13 familii în noul sezon „Visuri la cheie“ FOTO Pro TV

Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi revin la Pro TV din toamnă cu un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În sezonul patru, care va debuta în toamnă pe micile ecrane, 13 familii vor primi vizita echipei emisiunii, vor avea parte de foarte multe surprize, vor merge în vacanţe de neuitat şi, mai presus de toate, se vor bucura de îndeplinirea celei mai mari dorinţe, aceea de a avea o casă nouă, complet renovată şi utilată.

Despre noul capitol „Visuri la cheie“, Dragoş Bucur a declarat: „«Visuri la cheie» este una dintre acele emisiuni care aduce bucurie şi emoţie la televizor. În acest proiect, partea frumoasă e aceea că totul este viu. Avem un plan general, dar lucrurile se schimbă şi apar în funcţie de familii şi necesităţi. Din toamnă vom face cunoştinţă cu 13 familii, cu oameni deosebiţi şi poveştile lor de viaţă impresionante. Fiecare caz este emoţionant, iar telespectatorii vor lua parte nu doar la transformarea radicală a unor case, ci la schimbarea unor destine. Eu, Adela, Alina şi Omid vom aduce bucurie în sufletele acestor oameni şi emoţie în casele tuturor românilor.“

citeste totul despre: