„Visuri la cheie“ revine cu un nou sezon: Care este povestea primei ediţii

„Visuri la cheie“ revine cu un nou sezon: Care este povestea primei ediţii

Dragoş Bucur prezintă emisiunea „Visuri la Cheie“ FOTO Pro TV

Emisiunea care schimbă destinele unor familii greu încercate de viaţă, „Visuri la cheie“, revine astăzi, la Pro TV, de la ora 20.30, cu cel de-al treilea sezon. Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi şi Dragoş Isăcescu sunt gata să le prezinte telespectatorilor poveştile impresionante ale unor oameni deosebiţi care merită şansa la un trai mai bun.

În prima ediţie a celui de-al treilea sezon „Visuri la Cheie“ este prezentată familia Anton, din localitatea Călineşti, judeţul Argeş. Bogdan şi Cristina erau doi tineri fericiţi, care visau să îşi construiască o locuinţă, numai că un accident regretabil le-a schimbat complet drumul, dar nu şi dorinţa.
 
Bărbatul se ocupa de renovarea casei, însă, în octombrie 2013, când lucra la acoperiş, s-a produs un accident. „Soţul meu lucra la acoperişul casei şi într-o clipă a alunecat şi a căzut de pe scară în cap, având fractură de coloană cervicală şi secţiune medulară completă. Nu a mai putut să se mişte, nu mai simţea nimic, dar era conştient şi îşi putea mişca numai ochii“, a povestit Cristina cu lacrimi în ochi.
 
Au urmat luni întregi de recuperare, au apărut şi mici îmbunătăţiri în starea de sănătate a lui Bogdan, însă are în permanenţă nevoie de îngrijire. Pentru a putea sta cu el, Cristina a renunţat la serviciu, iar banii abia le ajung. „Este o povară pentru el, pentru că nu mai poate face nimic, aş vrea să pot face eu mai mult, să le pot oferi lui şi fiului nostru o casă decentă“, a adăugat ea.
 
Cei doi au împreună un băieţel şi luptă în fiecare zi pentru visul lor de a avea o locuinţă şi un trai decent şi de a-i oferi celui mic un viitor frumos, fără griji. Echipa „Visuri la cheie“ va merge la ei pentru a le transforma visul în realitate şi, în timp ce casa le va fi renovată, cei trei vor merge într-o vacanţă de neuitat şi vor avea parte de momente extraordinare.
 
Miercuri seară, de la 20.30, românii vor afla povestea familiei Anton, vor vedea cum destinul acesteia începe să se schimbe şi cum cel mai mare vis al lor, acela de a avea o locuinţă nouă, complet utilată, devine realitate cu ajutorul oamenilor.
 
visuri la cheie
Echipa „Visuri la cheie“, formată din Dragoş Isăcescu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi şi Alina Vîlcu FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: