Virgil Ianţu te întreabă dacă „Vrei să fii milionar?“, din 22 martie

Virgil Ianţu te întreabă dacă „Vrei să fii milionar?“, din 22 martie

Emisiunea „Vrei să fii milionar?“, prezentată de Virgil Ianţu, revine la postul de televiziune Prima TV, începând cu data de 22 martie, urmând să fie difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:30.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această primăvară, la Prima TV poţi câştiga un milion de lei răspunzând la intrebări de cultură generală.  
 
Când una dintre întrebarile din concurs te pune la încercare, poţi beneficia de sprijinul publicului, al unui prieten sau de linia telefonică de ajutor.
 
Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc“, a declarat Virgil Ianţu.
 
Produs pentru prima dată în Marea Britanie în 1998, „Vrei să fii milionar?“ este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din întreaga lume. Recordurile sale de audienţă au întrecut toate aşteptările în ţări precum Marea Britanie, Norvegia, Finlanda, Polonia sau Germania, emisiunea având, la nivel mondial, o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările