„Românii au talent“: Cosmin Natanticu a surprins juriul cu un moment de stand-up şi o coafeză a realizat portretul lui Smiley din păr natural VIDEO

„Românii au talent“: Cosmin Natanticu a surprins juriul cu un moment de stand-up şi o coafeză a realizat portretul lui Smiley din păr natural VIDEO

Vinerea viitoare, de la 20.30, are loc ultima ediţie de preselecţii la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

În Vinerea Mare, românii am urmărit numere spectaculoase de muzică, dans, artă din păr natural, poezie, acroyoga şi acrobaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a noua ediţie a sezonului #7epic Românii au talent ne-a adus bucurie, culoare, energie şi foarte multă emoţie. Concurenţii au venit hotărâţi să demonstreze că pot face spectacol şi că talentul lor poate cuceri o ţară întreagă, juraţii au urmărit cu atenţie toate reprezentaţiile, iar Smiley şi Pavel Bartoş au trăit fiecare moment la intensitate maximă şi au adus distracţia în casele a milioane de români. 
 
Comediantul Cosmin Natanticu a urcat pe scenă şi i-a făcut o surpriză uriaşă juriului, cu un moment inedit de stand-up comedy.
 

Membrii trupei Reborn Family au venit la Românii au talent cu o explozie de energie. Dansul prezentat de ei a umplut scena, iar publicul a fost fermecat de prestaţia lor. Concurenţii au reuşit să creeze un moment de street dance cu elemente tradiţionale şi să facă spectacol, iar la final au primit 4 DA din partea juraţilor. „Am văzut nebunie şi asta îmi place să văd când e un moment de dans. Să fie ceva să pară că a sărit scena în aer. Şi cam aşa a fost. Foarte, foarte bine”, le-a spus Andi Moisescu.
 
FOTO Pro TV

La numai 12 ani, Silviu Roşu a demonstrat că este înzestrat cu auz absolut şi pentru el orice sunet reprezintă o notă muzicală. Vineri a cântat la orgă mai multe melodii şi a reuşit să cucerească rapid publicul şi juraţii. Sfios, dar cu foarte mult talent, Silviu a smuls ropote de aplauze şi a primit 4 DA. „M-ai făcut praf, eşti atât de talentat şi aşa de natural şi aşa de aici, din poveste, încât nu-mi doresc decât să ajungi cât mai departe, din toată inima îţi doresc aşa ceva! Ai un talent pur“, i-a spus Mihaela Rădulescu.
 
 
Cristiana Georgescu este de meserie coafeză, însă ieri a adus arta pe scenă. Concurenta i-a realizat portretul lui Smiley din păr natural. Cristina a reuşit să impresioneze publicul cu povestea ei, dar mai ales cu talentul inedit cu care i-a uimit pe Andra, Mihaela şi Andi, din partea cărora a primit 3 DA. Din păcate, Florin nu a fost impresionat de moment şi a acordat NU. „Eşti creativă, ţi-a venit o idee pe care eu una nu am mai văzut-o nicăieri, ai talentul de a face ceea ce-ţi doreşti tu şi de a recicla ceva ce până acum toţi aruncau“, i-a spus Mihaela Rădulescu.
 
 
FOTO Pro TV
 
Gabriel Florea este constructor în viaţa de zi cu zi şi comediant pe scenă. La Românii au talent, a prezentat un număr de bancuri în versuri, care în opinia sa este „ceva unic în spaţiul carpato–danubiano-pontic“. Cu glume surprinzătoare, concurentul a reuşit să aducă zâmbetul pe chipurile membrilor juriului. La finalul momentului, în versuri sau nu, Andi, Mihaela, Andra şi Florin i-au răsplătit talentul cu 4 DA. „Ăsta este spiritul pe care eu îl aştept la Românii au talent. M-au impresionat originalitatea dumneavoastră, sinceritatea, originalitatea şi îndrăzneala“, i-a spus Florin Călinescu.
 
 
Sabrina Stoica şi Ştefan Apostolescu au cântat la chitară şi voce, simplu, dar extrem de frumos şi emoţionant. Cei doi concurenţi au adus tinereţea şi frumuseţea pe scenă şi au fascinat publicul cu vocile lor calde şi suave. „Chiar a fost o surpriză plăcută. Foarte frumos, cald, sublim“, le-a spus Andra, încântată de momentul lor, iar Sabrina şi Ştefan au plecat mai departe cu 4 DA.
 
FOTO Pro TV

Ansamblul folcloric Cununa a cucerit publicul cu un dans popular plin de energie şi bucurie şi a făcut un spectacol de zile mari. „E clar că avem de-a face cu nişte profesionişti. Aş vrea să văd un astfel de moment la Untold. În timp ce e un DJ la calculator, pe scenă, să vină un ansamblu din ăsta“, a spus Andi Moisescu. Concurenţii au venit, au impresionat şi au plecat cu 4 DA.
 
FOTO Pro TV

Coco a spus o poveste plină de emoţie prin intermediul dansului contemporan. Concurenta a transmis foarte multă sensibilitate, dăruire, pasiune şi a avut mişcări senzaţionale, care i-au exprimat perfect trăirile. „Ai atâta dorinţă să vorbeşti lumii şi să arăţi ceva şi atâta disperare să fii înţeleasă încât eu sunt decis să te ajut să continui povestea pe care vrei s-o spui“, i-a spus Florin Călinescu, iar Coco a primit 4 DA.
 
FOTO Pro TV

Echipa Visuri la cheie le-a schimbat viaţa cu un an în urmă şi le-a îndeplinit cea mai mare dorinţă, aceea de a avea o locuinţă nouă, membrilor familiei Udrea. Vineri seară, ei au urcat pe scena celui mai iubit show de divertisment pentru a-şi face cunoscut talentul incredibil. Familia Udrea, cu mic, cu mare, a cântat la diverse instrumente şi a realizat un moment plin de iubire, emoţie şi frumuseţe. „O familie aşa de frumoasă de români! Sunteţi adorabili! Îmi place că asta mică are o atitudine de scenă potrivită cu vremurile pe care le trăim. Sunteţi aşa de frumoşi că mi-aş dori tare mult să intraţi la fel de mult şi în inima publicului din România“, le-a spus Mihaela Rădulescu. Familia Udrea a primit la final 4 DA.
 
 
Violeta Bhojwani a adus Bollywood-ul la Românii au talent printr-un dans plin de veselie, culoare şi energie. Violeta s-a bucurat de momentul ei de pe scenă, a zâmbit şi a demonstrat că tradiţiile indiene îi sunt foarte aproape de suflet. „Îţi zic că totul e bine, e interesant, ia uite cum dau din cap, ia uite. Uită-te ce bine a fost! Mi-a plăcut!“, i-a spus Andra zâmbind, iar concurenta a obţinut 4 DA.

FOTO Pro TV

Olga Talmazan a revenit la Românii au talent, de data aceasta alături de Elena Miluşchina. Cele două au prezentat un număr fabulos de acroyoga, cu elemente extrem de dificile. Au avut echilibru, s-au sincronizat şi au reuşit să transmită foarte multă forţă, dar în acelaşi timp delicateţe şi graţie. „Am văzut doi pitoni prietenoşi. Mi-aţi arătat ceva complex, e o tehnică continuă, aţi trecut extraordinar de lin şi de organic. Desăvârşit, ce să zic?“, le-a spus impresionat Florin Călinescu, iar fetele au primit 4 DA.
 
FOTO Pro TV

Tudor Iovu a venit cu o galerie impresionantă la Românii au talent şi hotărât să cucerească publicul. Este pompier, însă pe scenă a demonstrat că poate fi un adevărat artist. A cântat o melodie patriotică hip-hop, compoziţie proprie, Dor de-al nostru, şi a demonstrat că are un timbru vocal potrivit pentru acest stil muzical. „Îmi place că tu crezi foarte tare în ceea ce faci şi se vede asta pe scenă“, i-a spus Andi, iar Florin a continuat: „Sper să apuc ziua în care cântecul tău de atunci să cuprindă cu adevărat conceptul de ţară românescă“. Tudor a primit la final 4 DA.
 
 
Chiar dacă scena Românii au talent îl intimidează, Radu Rad a surprins juraţii cu talentul său incredibil. Nimeni nu se aştepta la timbrul său vocal puternic şi mai ales să interpreteze aria Non piu andrai impecabil. Radu a fascinat publicul, a primit aplauze, felicitări şi 4 DA! „Nu mă aşteptam la aşa ceva! Mă aşteptam să cânţi cu totul altceva. Mi-a plăcut melodia pe care ai ales-o. Ai o voce extraordinară, a fost o surpriză plăcută“, i-a spus Andra.
 
 
Alexandru Oltean a fost finalist în sezonul cinci „Românii au talent“ împreună cu trupa Kid A, iar acum s-a întors pe cont propriu, dar susţinut de unul dintre colegii lui, Adrian. Alexandru a intrat în forţă pe scenă şi i-a cucerit pe juraţi încă de la primele mişcări de dans contemporan. Piruetele făcute de el le-au tăiat răsuflarea tuturor celor prezenţi în sală şi au transmis foarte multă siguranţă, putere şi libertate. „Eşti o poezie, eşti o poveste frumoasă, sper din toată inima ca dansul contemporan în România să aibă alt înţeles. Şi sper ca publicul român să vrea şi aşa ceva“, i-a spus Mihaela Rădulescu, iar concurentul a plecat mai departe cu 4 DA.


Romanii au Talent 2017: Alexandru Oltean - Dans acrobatic pe romaniiautalent.protv.ro

Trupa The brothers family a umplut scena cu bucurie şi energie şi a făcut un spectacol extraordinar. Puştii au dansat street dance şi au vrăjit juraţii cu frumuseţea lor, dar mai ales cu talentul lor desăvârşit şi pasiunea cu care dansează. „Toţi aveţi o energie foarte bună, toţi sunteţi foarte buni, mă bucur că ne-aţi dat un cocktail de energie la ora asta. Aveam nevoie de aşa ceva. Sunteţi în etapa următoare cu 4 DA!“, le-a spus Andra.

FOTO Pro TV

Chiar dacă este foarte mic, Eduard Camen are un talent uriaş! A interpretat la pian mai multe melodii şi i-a făcut Andrei o surpriză, cântând un cover al melodiei „Iubirea schimbă tot“. Concurentul a demonstrat că este extrem de talentat, că pianul nu mai are niciun secret pentru el şi că trăieşte la intensitate maximă fiecare notă muzicală. Impresionat de calităţile lui Eduard şi încântat să-l vadă, Andi i-a spus: „Sentimentul pe care l-am avut eu ascultându-l e că avem în faţă un băiat foarte talentat. Dacă după opt ani de studiu a sunat aşa cum a sunat în seara asta, cred că atunci când el va avea 24 de ani, peste încă zece ani de studiu, noi probabil că ne vom putea considera norocoşi dacă vom prinde bilete la un concert de-al lui, un piano solo. Să nu-ţi fie niciodată frică să visezi!“. Eduard a obţinut 4 DA din partea juriului.
 
 
Vinerea viitoare, de la 20.30, vom urmări ultima ediţie de preselecţii, ultimii concurenţi din acest sezon, care vor face tot posibilul să impresioneze şi să primească 3 sau 4 DA pentru a merge mai departe în competiţie şi vom avea parte de jurizarea finală şi deciziile juraţilor pentru semifinale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: