VIDEO Ce vedem în această vară la TV

VIDEO Ce vedem în această vară la TV

Miresele sunt vedete la Pro TV în sezonul estival FOTO Pro TV

Deşi problemele financiare actuale se reflectă şi în domeniul televiziunii, în această vară telespectatorii vor putea urmări câteva producţii interesante. Pro TV şi Antena 1 mizează pe două formate internaţionale de succes, postul public organizează un maraton TV pe litoral şi tot la mare se „mută“ şi Kanal D.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna iulie Antena 1 pregăteşte un show inedit telespectatorilor: „Vedete la apă“, o emisiune realizată după un format internaţional. Cele peste 30 de vedete participante vor avea de trecut adevărate probe de curaj: sărituri în apă, de la trambulină. Show-ul este prezentat de Pepe, care are două asistente: Roxana Ionescu şi Roxana Vancea.

Vedetele implicate în concurs (printre care Jorge, fostul gimnast Marian Drăgulescu şi interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu) au filmat la bazinul olimpic din Bacău, iar unele dintre ele au avut şi mici accidente, mai ales că platformele au fost amplasate la trei, cinci, şapte respectiv zece metri. Presa tabloidă a scris că Ozana Barabancea, una dintre concurente, ar fi avut o accidentare serioasă după ce a sărit de la 10 metri şi şi-a fracturat coccisul.

Pro TV pregăteşte spre sfârşitul acestei veri un show în care vedete sunt miresele: „Patru nunţi şi-o provocare“, realizat după un format internaţional de succes. Miresele care şi-au plănuit pas cu pas cea mai importantă zi din viaţa lor pot intra în competiţia pentru marele premiu: o lună de miere de cinci stele. În fiecare ediţie sunt prezentate patru nunţi. Invitate, pe rând, la nunta fiecăreia dintre ele, miresele trebuie să critice şi să jurizeze, în secret, petrecerile. Cea care obţine cel mai bun scor pleacă într-o vacanţă de neuitat.

Până atunci, însă, în luna iunie, Nea Mărin şi „subalternii“ lui revin într-o ediţie estivală a show-ului „Serviţi, vă rog!“, filmat, cum altfel, la Mamaia. În fiecare emisiune, vedetele pun la cale un party tematic, de la hip-hop şi travesti, la folclor, R’n’B şi lambada. Şi cum la Mamaia petrecăreţii sunt nelipsiţi din cluburi, Nea Mărin s-a „antrenat“ temeinic.

„Cred că în toată viaţa mea am fost de două ori într-un club de noapte, aşa că am decis că este nevoie să mă pregătesc pentru ce mă aşteaptă. Cu o lună înainte să începem filmările mi-am făcut program de pregatire fizică: în fiecare dimineaţă, trezirea la 6.30, masa la 7.00, apoi mers cu bicicleta în parc o oră şi jumătate, chiar două, iar seara, o oră şi jumătate prin cartier, ca să-mi cresc rezistenţa. Celor două antrenamente li s-a adăugat dans cât cuprinde, plus că am avut o mulţime de colaborări prin ţară cu ansamblurile mele“, a declarat Nea Mărin, neobişnuit cu viaţa agitată de noapte.

Maraton estival la TVR

TVR va realiza şi difuza din luna iulie, în direct de la Mamaia, „Vara pe val“, un program-maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti. Telespectatorii le vor putea urmări pe cele mai cunoscute vedete TVR, dar şi pe artiştii aflaţi „pe val“ în ipostaze în care n-au fost văzuţi niciodată: prezentatori de ştiri în ringul de box, interpreţi de muzică populară la trapez, sportivi cântând în situaţii de risc maxim. Formatul permite implicarea în proiect a mai multor tineri talentaţi, care vor avea, astfel, şansa de a se alătura echipei TVR în programele sezonului de toamnă.

Astfel, pe parcursul a şase săptămâni, telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2. Fiecare echipă va ocupa câte o plajă din Mamaia şi va încerca să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Programele din cadrul proiectului „Vara pe val“ vor fi difuzate, în direct, dimineaţa, după-amiaza şi seara, pe TVR 1 şi TVR 2, de la ore diferite. din prima parte a lunii iulie.

Începând din 1 iulie, emisiunea „Draga mea prietenă“, de la Kanal D, va fi difuzată în direct de la malul mării. În fiecare zi de luni până vineri, de la 10.00,  plaja Mambo din Mamaia va fi locul în care cele două prezentatoare, Cristina Cioran şi Paula Chirilă, vor afla poveştile invitaţilor şi vor întreţine atmosfera cu muzică, dans şi concursuri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: