VIDEO Smiley şi Pavel Bartoş încing distracţia în stil românesc în clipul „Cu fuioru'“. Audienţe-record pentru „Românii au talent“

VIDEO Smiley şi Pavel Bartoş încing distracţia în stil românesc în clipul „Cu
fuioru'“. Audienţe-record pentru „Românii au talent“

Pavel Bartoş şi Smiley promovează valorile româneşti în show-ul de succes de la Pro TV şi în noul lor clip. FOTO Facebook/ Pro TV

„Venim cu fuioru', distrăm tot poporul, şi dacă ne duceţi dorul, strigaţi tare, tare: «Cu fuiouru'»“ cântă Smiley şi Pavel Bartoş în melodia lansată în premieră la „Românii au talent“. Prima ediţie live, din semifinale, a confirmat poziţia de lider de audienţă a show-ului de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Am adus cu noi talente, să-ţi alegi câştigătorul, şi pe Andi, şi pe Andra, şi Mihai Petre, cu fuioru'“, spun prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, cu entuziasm, în melodia „Cu fuioru'“, lansată după ce expresia a devenit o emblemă în emisiunea de la Pro TV.

În stil specific românesc, piesa lansată sub umbrela HaHaHa Production beneficiază de versuri scrise de Florin Busuioc şi de muzică marca Smiley şi Şerban Cazan. Videoclipul e filmat, în mare parte, într-un parc bucureştean.

Prima semifinală „Românii au talent“, transmisă pe 11 aprilie în direct la Pro TV, şi-a răsplătit auditoriul cu 12 numere spectaculoase, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout reuşind să se califice în finală.

La nivel naţional, show-ul difuzat în intervalul 20.30-00.15 a fost lider de audienţă şi a atras, în medie, pe minut, 3.664.000 de telespectatori, ceea ce a însemnat 19,8 puncte de rating, potrivit paginademedia.ro. Pe locul secund, s-a clasat serialul turcesc „Suleyman Magnificul“ de la Kanal D, cu 910.000 de telespectatori (4,9 puncte de rating), iar pe următoarele poziţii, meciul Steaua – Vaslui, de la Antena 1 (4,7%) şi emisiunea „O dată-n viaţă“, de la TVR 1 (2,5%).

Emisiunea de la Pro TV a fost preferata orăşenilor, având, în medie, pe minut, un public compus din 1.760.000 de persoane (17,4%). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: