VIDEO Serialul „The Office“ va fi scos de pe Netflix. Mesajul reprezentanţilor platformei

VIDEO Serialul „The Office“ va fi scos de pe Netflix. Mesajul reprezentanţilor platformei

Steve Carrel în rolul lui Michael Scott

„The Office“, unul dintre cele mai populare seriale difuzate de Netflix, va ieşi din catalogul platformei. Sitcomul va fi disponibil pe o platformă digitală pregătită de NBC Universal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sitcomul „The Office/La birou“ va ieşi de pe Netflix, iar din 2021 va fi emis în exclusivitate de noua platformă digitală pe care o pregăteşte NBC Universal. 
 
„Suntem trişti să anunţăm că NBC a decis să retragă «The Office» pentru a-l difuza pe propria platformă de «streaming»“, au transmis reprezentanţii Netflix USA pe Twitter. 
 
Grupul a anunţat însă că fanii vor putea face „maratoane“ ale serialului pe care îl vor putea viziona „fără reclame“ pe Netflix până în ianuarie 2021. „«The Office» a devenit un punct de reper esenţial în cultura populară, iar relevanţa sa continuă să crească într-un moment în care fanii au mai multe opţiuni de divertisment ca oricând“, a declarat Bonnie Hammer, preşedinta pentru conţinuturi digitale a NBC Universal, într-un comunicat, potrivit People. 
Serialul, cu actorul american Steve Carell în rol principal, cu nouă sezoane emise original între 2005 şi 2013 de postul NBC, a devenit unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix, iar numărul fanilor show-ului de televiziune este în continuă creştere. 
 
Bazat pe serialul britanic omonim, creat de Ricky Gervais, „The Office“ prezintă viaţa de zi cu zi, absurdă, ridicolă şi amuzantă a angajaţilor unei firme de hârtie din Scranton (Pennsylvania, SUA) folosind stilul de fals documentar („mockumentary“).
 
Prin intrarea tot mai multor companii audio-vizuale în afacerea de „streaming“, Netflix ar putea pierde unele dintre serialele sale cele mai emblematice. De exemplu, ar putea pierde pe viitor popularul serial „Friends“. Serialul va putea fi urmărit doar până la sfârşitul anului 2019, după ce Neflix a decis să plătească 100 de milioane de dolari studioului Warner pentru a păstra sitcomul pe parcursul acestui an. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: