VIDEO Scene violente la „Survivor România“: o concurentă i-a spart nasul unui coleg. Decizia luată de producători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul show-ului „Survivor România“ de la Kanal D, o concurentă din echipa Faimoşilor i-a spart nasul unui adversar după ce l-a lovit cu capul în faţă.

În cea mai recentă ediţie a reality show-ului „Survivor România“, concurenta Ana Pal (26 de ani), din echipa Faimoşilor, a fost eliminată din competiţie pentru că a avut o reacţie necontrolată şi violentă după ce a pierdut o probă, iar adversarul său, Andrei Ciobanu, i-a spus: „E greu, Ana, e greu la «Survivor»“. 

Ana, care practică sporturi de contact, a concurat împotriva Lolei, când scorul era 4 la 7 pentru echipa Războinicilor. Luptătoarea a pierdut punctul şi s-a înfuriat cumplit, iar replica lui Andrei a determinat-o să îl lovească puternic pe acesta cu capul în gură şi în nas. 

Tânărul de 29 de ani s-a ales cu nasul spart, moment în care s-a prăbuşit, iar ceilalţi concurenţi au fost şocaţi de incidentul petrecut. Aceştia au început să ţipe şi să se agite, mustrând-o pe Ana pentru ieşirea nervoasă. 

„Băi, am făcut şi noi lupte! Nu te învaţă niciun antrenor să te baţi în afara ringului“, a izbucnit o Războinică.

„Şi eu sunt luptător, dar nu se reacţioneză aşa“, a spus un alt concurent.

Şi Lola a avut o reacţie dură la adresa Anei Pal:„I-a si spart nasul! Băi, eşti femeie, eşti mamă de băiat! Ce educaţie îi dai tu copilului tău? Te vede o ţară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învaţă aşa ceva!“.

„Nu poţi să faci aşa, Ana. Şi eu sunt luptător, dar nu dau cu capul sau cu pumnul la unu pe stradă, Ana“, i-a spus un coechipier după ce luptătoarea a afirmat cu nonşalanţă: „Şi-o merita“.

Decizia luată de producătorii „Survivor România“

„Am văzut imaginile. Şi vă spun următorul lucru: niciodată nu vom tolera astfel de gesturi. «Survivor» este o competiţie foarte dură, dar nu de bătăuşi. Niciodată nu vom accepta să vă loviţi între voi. Erau probe în care vă duelaţi faţă în faţă şi vi s-a spus că nu aveţi voie să vă atingeţi. Violenţa este absolut interzisă. În acest moment, o dăm afară din joc, iar decizia finală vă va fi comunicată la Consiliu. Vă rog mult, să nu se mai întâmpla aşa ceva. Oricât de aprig ar fi duelul, oricât de mult ajungeţi să vă urâţi ca adversari, niciodată nu trebuie să vă loviţi! Daţi totul pe teren, nu în afara lui“, a spus prezentatorul show-ului de la Kanal D la scurt timp. 

Ulterior, a fost anunţată decizia finală a membrilor Consiliului, aceea ca Ana Pal să fie eliminată din concurs. 

„Am văzut un moment teribil, un moment şocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal şi-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest şocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în «Survivor», iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi“, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii.

Reacţia lui Andrei Ciobanu, concurentul lovit

„Cred că e o decizie corectă. Acest gest a fost unul foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu şi nu a fost o colegă. Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv şi să văd cât pot să rezist psihic. Cred că asta nu au înţeles câţiva Faimoşi“, a spus Andrei Ciobanu.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite