VIDEO Scandal la Exatlon. O concurentă a fost descalificată. Care este motivul

VIDEO Scandal la Exatlon. O concurentă a fost descalificată. Care este motivul

Ana Simia Ţăran, concurentă „Exatlon“ FOTO Kanal D

Concurenta „Războinicilor“ Ana Simia Ţăran (31 de ani) a fost eliminată din competiţia „Exatlon“ după ce nominalizarea ei a provocat un scandal cu replici dure între coechipieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia de a propune cel de-al doilea concurent la duel a iscat un întreg scandal în echipa „Războinicilor“, în momentul în care aceştia pendulau între Simia şi Naomi. 
 
Chiar înainte de ceremonie, Simia a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Ciprian, concurenta explicându-şi atitudinea necontrolată prin faptul că acesta este „lipsit de respect“. 
 
Motivul pentru care colegii au propus-o pe Simia spre eliminare a fost că îşi sabotează coechipierii din punct de vedere psihic prin faptul că generează scandaluri în lanţ. 
   
Înaintea începerii meciului de imunitate, pe măsură ce Simia era propusă la duel de către colegii de echipă, aceasta era vizibil deranjată de această postură şi le reproşa prin replici dure celor care o nominalizau, acuzându-i de falsitate. Chiar dacă iniţial a fost nominalizată Naomi, după o nouă serie de certuri, „războinicii“ au decis că ar trebui să intre Simia la duel.
 
În momentul nominalizărilor, Ana Simia Ţăran şi Iulian Pitea şi-au adresat cuvinte grele: „Cauţi ceartă la fiecare. Ba la ăla, ba la ăla, şi pe mine mă deranjează că de foarte multe ori stăteai afară, vorbeai foarte mult, din punctul meu de vedere. E şi vina mea că am fost naiv şi consider în continuare ca sunt naiv pentru că am încercat să tolerez şi să mă modelez eu după tine“, a spus Iulian.
 
„Eşti un fals şi un mincinos“, a contracarat Simia.
   

Înaintea duelului cu Diana Senteş, Simia a izbucnit în lacrimi şi a pus excluderea ei din grup pe seama sincerităţii pe care ar fi manifestat-o faţă de „războinici“. „Oamenilor nu le place adevărul! Eu, din păcate, asta sunt. Şi sora mea mi-a spus să nu spun adevărul în faţa oamenilor pentru că voi fi dată afară din grup; şi iată că a venit şi acea zi. Nu voi schimba nicio virgulă din ceea ce am spus, pentru că asta sunt eu. Daca te-ai născut rotund, nu poţi muri pătrat. Nu mai pot, nu mai pot!“, a spus Simia cu ochii în lacrimi.
 
Deşi, din punct de vedere sportiv, Simia a demonstrat că este mult mai puternică decât adversara ei, Diana Senteş, în duelul de duminică seară concurenta a renunţat la competiţie, oprindu-se la mijlocul traseului şi acuzând dureri la umăr. Jocul s-a oprit, moment în care adversara ei a izbucnit în lacrimi. Ana Simia Ţăran a fost descalificată, fiind eliminată de la „Exatlon“.
 
„Din cauza faptului că a cedat pe traseu, Ana Simia Ţăran este descalificată. Diana Senteş rămâne cu echipa sa“, este verdictul dat de prezentator. „Simi, te rog să le explici celor de acasă ce s-a întâmplat pe traseu şi de ce nu mai poţi continua, de ce îţi vei lua la revedere de la colegii tăi“, continuă prezentatorul. 
 
„Ieri am jucat pe răspunderea mea şi nu dau vina din nou pe echipă, dar ştiau că eu nu pot să joc şi crede-mă, mi-a fost foarte frică“, spune Simi. Colegii intervin peste ea: „Zi mai bine că eşti o laşă şi mincinoasă. Minţi şi eşti cu două feţe!“.
   

În urma consultării cu echipa, nominalizarea Anei Maria Otvos era Naomi. Însa, în urma discuţiilor şi conflictelor pe care toată echipa le-a avut cu Simi, aceştia şi-au schimbat votul.
 
„Aseară a fost nominalizată Naomi. Dar eu, insist, am luptat ca Simia să rămână în competiţie, pentru că eu cred în abilităţile ei de sportivă, este un om bun pe traseu, dar în ultimul timp a căzut foarte tare şi este un om care deranjează echipa de dimineaţă până seara“, justifică Otvoş.
 
„Singurul mod unde ea ar putea să deranjeze şi mai mult ar fi să mă trezească şi din somn să mă certe. Am ajuns să fiu ditamai omul şi să mă certe Simia de dimineaţa până seara, pe vrute şi pe nevrute, că am măşti, că n-am măşti. De două zile aud numai că sunt o mincinoasă, o trădătoare, un om cu mască. Toată echipa a ales să meargă Simi la duel“, a mai adăugat antrenoarea fitness.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările