VIDEO Sărut pasional între Roxana Vancea şi Mihai Bendeac. Fosta iubită a comendiantului a povestit momente amuzante din timpul relaţiei

VIDEO Sărut pasional între Roxana Vancea şi Mihai Bendeac. Fosta iubită a comendiantului a povestit momente amuzante din timpul relaţiei

Sărut pasional între Mihai Bendeac şi Roxana Vancea pe scena iUmor

L-a ironizat, iar apoi l-a sărutat. Cam aşa se poate descrie în câteva cuvinte întâlnirea dintre Mihai Bendeac şi fosta iubită, Roxana Vancea. Aceasta a povestit pe scena iUmor momente amuzante din viaţa de cuplu.

„Îţi dai seama că este o emoţie acolo, ori de câte ori ne-am revedea. Doamne ce tâmpenii scot pe gură. Nu e nicio emoţie, este ceva absolut normal. Nu, nici asta nu sună bine...“, cam aşa a încercat Mihai Bendeac să descrie starea pe care a avut-o în momentul în care a revăzut-o pe Roxana Vancea pe scena „iUmor“.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac şi-a început roastul spunând că venirea pe scena iUmor este una din deciziile proaste pe care le-a luat, la fel ca cea din seara în care l-a cunoscut pe comediant.

„Am venit la voi ca să mă eliberez de o povară, întrebarea pe care mi-o adresează 224.353 de oameni zilnic: de ce nu mai eşti cu Bendeac?  Oamenii o spun într-un mod de parcă l-am avut pe Johnny Depp şi l-am ratat. Oameni buni, treziţi-vă, voi v-aţi pus vreodată întrebarea cine este Bendeac sau ce este Bendeac? Bendeac nu există, el este o multitudine de personaje, el nu are personalitate, el este doar un interpret“, a spus Roxana Vancea pe scena „iUmor“. 

Fosta iubită a comediantului l-a ironizat povestind despre viaţa de cuplu cu acesta: „Să vă explic cum este să vii de la serviciu obosită, supărată, tristă, să vrei să vorbeşti cu iubitul tău, şi el să te întâmpine cu «Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi Măicuţa Domnului cu el să nu-l lase singurel la…greu». Exact. De ce nu mai eşti cu Bendeac? Cum să rezişti lângă unul căruia îi spui frumos: iubitule, mă apuc să fac curăţenie prin casă şi te trezeşti că-ţi răspunde Vadim: «Nu faci tu curăţenie la mine-n casă, tâmpita dracu’».  Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş“. 

După ce şi-a terminat momentul, alături de ea a venit pe scenă Mihai Bendeac, care a sărutat-o cu pasiune. „Am simţit cu toţii că ea încă mai simte ceva, şi el! Dragostea este încă în aer!“, a spus Delia, legat de acest moment. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: