VIDEO Cum s-a terminat duelul de la Ferma dintre Miss România şi Miss MMA şi cine sunt cei şase semifinalişti

VIDEO Cum s-a terminat duelul de la Ferma dintre Miss România şi Miss MMA şi cine sunt cei şase semifinalişti

Ioana Filimon şi Diana Belbiţă FOTO Pro TV

Două campioane, una la concursuri de frumuseţe, cealaltă la competiţii MMA, Ioana Filimon şi Diana Belbiţă s-au luptat pentru a rămâne în reality show-ul Ferma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miss România 2016 Ioana Filimon (27 de ani) şi luptătoarea MMA Diana Belbiţă (22 de ani) s-au duelat pentru un loc în semifinala Ferma, de la Pro TV. După trei probe de îndemânare, Ioana Filimon a fost cea care a pierdut lupta, una destul de strânsă. Finalul a fost însă unul trist având în vedere că cele două s-au împrietenit şi nu şi-ar fi dorit să lupte una împotriva celeilalte. 

„Vă mulţumesc! A fost o adevărată onoare să fiu aici lângă voi şi să vă cunosc. Sunt mândră de mine şi mă bucur că am învăţat atâtea lucruri. Nimeni nu mă va putea întrece la dueluri câştigate, sunt campioana duelurilor“, a declarat Ioana Filimon, care a câştigat cinci dueluri de eliminare de-a lungul show-ului. 
 
„Doar o greşeală a făcut diferenţa între ele. Este o victorie de adevărat campion, s-a bucurat în linişte, fără să iasă în evidenţă, iar Ioana e primul concurent care pleacă cu zâmbetul pe buze“, a fost părerea lui Cătălin Zmărăndescu. 
 
Astfel, semifinaliştii Ferma sunt luptătoarea MMA Diana Belbiţă, Otniela Sandu, cunoscută şi pentru participarea la Supravieţuitorul, sportivul Marius Crăciun, omul de afaceri Florin Pastramă şi luptătorii Cătălin Zmărăndescu şi Cătălin Moroşanu. 
 
 

.
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările