VIDEO România, alungată de Trudeau, Macron şi Johnson de la „masa ţărilor bune“ din NATO, într-un scheci SNL

VIDEO România, alungată de Trudeau, Macron şi Johnson de la „masa ţărilor bune“ din NATO, într-un scheci SNL

Momentul surprins din Saturday Night Live

Un român este personajul unui material apărut în show-ul „Saturday Night Live“, ce ironizează o întâlnire a liderilor Boris Johnson, Emmanuel Macron şi Justin Trudeau în cantina NATO, cu trimitere la momentul surprins la dineul de la Buckingham Palace.

O înregistrare video de 25 de secunde a surprins momentul în care un grup de lideri mondiali par să comenteze ironic ultima conferinţă de presă a preşedintelui american Donald Trump, la dineul oferit de regina Elizabeth a II-a la Buckingham Palace cu ocazia summitului NATO, scrie stirileprotv.ro

În imagini apar premierii canadian Justin Trudeau, britanic Boris Johnson şi olandez Mark Rutte, dar şi preşedintele francez Emmanuel Macron.

Cei patru, cu paharul în mână, par să comenteze comportamentul lui Trump la summit. 

Pornind de la această înregistrare, realizatorii „SNL“ au gândit un scheci cu ce se întâmplă de fapt în culisele unui summit NATO.

Românul, alungat de cei trei lideri mondiali din cantina NATO

Prezentat sub titlul „Bad Boys in NATO Cafeteria“, materialul începe când cei trei lideri mondiali, interpretaţi de Jimmy Fallon (premierul Canadei), Paul Rudd (preşedintele Franţei) şi James Corden (premierul britanic), îşi fac intrarea în cantina NATO.

„Haideţi să mâncăm prânzul, poate şi un pic de vin, pentru că noi suntem «băieţii răi»“, spune Macron.

Apoi, premierul Canadei alungă de pe scaun un român (interpretat de actorul Mikey Day): „Românule, dispari!“. „Românul“, îmbrăcat în costum şi cu o ceaşcă de cafea în mână, se ridică de pe scaun şi spune: „Scuze, îh, îmi plac economiile voastre“, în ceea ce pare a fi o engleză stâlcită.

La rândul său, preşedintele Macron îi spune „românului“: „Au revoir, geek“, în timp ce premierul Boris Johnson face o glumă despre Brexit: “Ya, why you don’t Brexit out of here?“ (Da, de ce nu Brexit de aici?).

Românul pleacă plângând, iar în scenă îşi face apariţia preşedintele Donald Trump, jucat de actorul Alec Baldwin.

Cei trei glumesc pe seama lui, spunând că a vorbit timp de 45 de minute, deşi ar fi trebuit să facă doar o poză.

„Dacă aş arăta ca el, aş încerca să-i distrag atenţia şi fotografului“, a glumit, la rândul său, premierul Canadei.

Trump îşi manifestă intenţia de a sta la masă cu cei trei, dar aceştia îl respinsg, invitându-l să stea la masa de lângă, alături de Lituania, „care pare mai mult pe viteza lui“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: