Momentul uluitor al unui puşti de 11 ani care l-a făcut pe Simon Cowell să apese Golden Buzz-ul la America's Got Talent: Nu mai voiam să fiu copilul cu cancer

Momentul uluitor al unui puşti de 11 ani care l-a făcut pe Simon Cowell să apese Golden Buzz-ul la America's Got Talent: Nu mai voiam să fiu copilul cu cancer

Tyler Butler-Figueroa a primit un Golden Buzz de la Simon Cowell la America's Got Talent

Un puşti de 11 ani a impresionat juriul de la „America’s Got Talent“ cu talentul său de a cânta la vioară. Simon Cowell, cel mai „temut“ dintre membrii juriului, i-a oferit micuţului un Golden Buzz, care îl trimite direct în semifinalele show-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tyler Butler-Figueroa, în vârstă de 11 ani, din Carolina de Nord, a impresionat la „America’s Got Talent“ cu momentul său. Puştiul a interpretat la vioară piesa cântăreţei Kelly Clarkson „Stronger (What Doesn’t Kill You)“.
 
Tyler are şi o poveste de viaţă deosebită. El a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de patru ani şi jumătate, iar colegii de clasă nu i-au făcut viaţa mai uşoară, şicanându-l atunci când şi-a pierdut părul din cauza chimioterapiei, după cum a mărturisit puştiul. Acum, boala este în remisie.  
 
„Am început să cânt la vioară la vârsta de 7 ani şi jumătate. Mi-am dorit să învăţ să cânt pentru că eram hărţuit la şcoală. Era să mor, pentru că am avut cancer“, le-a mărturisit concurentul membrilor juriului, Simon Cowell, Gabrielle Union, Julianne Hough şi Howie Mandel.
 
De departe, cel mai impresionat de talentul micuţului a fost Simon Cowell, care a apăsat Butonul Auriu pentru el. 
 
„Eşti un tânăr extraordinar. Auzim foarte multe poveşti ale tinerilor care ajung să fie hărţuiţi în şcoală şi lasă-mă să-ţi spun un lucru. Mulţi oameni sunt hărţuiţi din invidie, pentru că sunt mai buni decât cei care îi hărţuiesc. Cred că ai un talent extraordinar, o personalitate fantastică şi aş vrea să spun ceva în apărarea ta către acei hărţuitori“, a mărturisit Simon Cowell, înainte de a apăsa Golden Buzz-ul care l-a trimis pe puşti direct în semifinala show-ului american. 
 
 
Tyler a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că se simte foarte mândru că a reuşit să învingă boala, dar şi să-şi găsească pasiunea vieţii sale: vioara.
 
„Eşti un învingător! Să te bucuri de fiecare moment“, i-a mai spus Simon, după ce a mers pe scenă pentru a-l îmbrăţişa pe copil. 
 
Înainte de momentul său pe scenă, Tyler şi mama lui, Kisua, au dezvăluit că vioara nu numai că i-a dat forţa de a învinge cancerul, dar l-a ajutat să se remarce în faţa colegilor săi. 
 
„Medicii m-au tratat cu ajutorul chimioterapiei. Când mi-am pierdut părul, am fost extrem de trist şi în acelaşi timp mi-era ruşine să merg la şcoală. Colegii mei făceau mişto de mine şi râdeau pentru că eram diferit. Apoi au răspândit zvonul că sunt contagios şi nimeni nu mai voia să stea lângă mine“, a spus Tyler.
 
„Când cânt la vioară, uit de toate lucrurile rele. Nu mai voiam să fiu puştiul cu cancer. Aşa că, acum, sunt puştiul care cântă la vioară“, a mărturisit micuţul concurent. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: