VIDEO Cine sunt primii şase concurenţi care au trecut de Knockout-urile de la Vocea României: Smiley a salvat o fată din echipa lui Chirilă

VIDEO Cine sunt primii şase concurenţi care au trecut de Knockout-urile de la Vocea României: Smiley a salvat o fată din echipa lui Chirilă

Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă au făcut primele eliminări FOTO Pro TV

Şase concurenţi au trecut de pirma rundă de Knockout-uri de la „Vocea României“, care a fost lider de audienţă cu peste 1,3 milioane de telespectatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenorii Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu şi Smiley au făcut primele eliminări şi au ales concurenţii care merg în etapa următoare a show-ului „Vocea României“. 
 
În echipa lui Tudor au avut loc două dueluri: Natalia vs Dragoş vs Britta şi Mădălina vs Maria vs George. 
 
Antrenorul a ales interpretările care l-au inspirat şi a mers mai departe cu Dragoş Moldovan şi George Aghinea. 
 
Însă Smiley a făcut prima salvare a sezonului şi, din următoarea etapă, Maria Farcaş va face parte din echipa lui.
 
 
 

Dragoş, Daniel şi Renee au luptat pentru un loc în echipa lui Smiley, iar Renee Santana a fost cea care a mers mai departe. 
 

Şi echipa Irinei a avut un duel: Mihaela vs Lavinia vs Bogdan, iar cel din urmă a reuşit să o convingă că merită să meargă mai departe spre trofeu. 
 

Echipa lui Brenciu a prezentat interpretările Mălinei, Elenei şi a lui Chris, iar Elena Bozian l-a convins că este cea mai potrivită alegere. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: