VIDEO „Nu fi ipocrit cu mine!“ Mihai Petre şi Florin Călinescu s-au contrat la „Românii au talent“: ce l-a enervat pe actor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Captură video
Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Captură video

Mihai Petre (39 de ani) şi Florin Călinescu (62 de ani) s-au contrat în ediţia „Românii au talent“ de vineri seara, din cauza unui moment de dans care, în opinia actorului, nu trebuia să treacă mai departe.

Cei doi membri ai juriului „Românii au talent“ au avut opinii contrare cu privire la momentul trupei de dans Imaginarium, formată din trei bărbaţi.

Concurenţii au prezentat pe scena talentelor de la Pro TV o coregrafie în costume „oglindă“, strălucitoare, iar momentul lor a fost apreciat atât de Mihai Petre, cât şi de Andra şi Andi Moisescu.

„Copii, treaba este simplă. Nu mă interesează cine sunteţi şi de unde veniţi şi cu ce vă ocupaţi, căci am văzut cu ce v-aţi prezentat pe scenă. Nu prea aţi avut un dans, pentru că v-aţi bazat mult pe costume şi asta nu v-a apărat de judecata mea, ca să fie foarte clar“, a fost opinia lui Călinescu. 

imaginarium foto protv

Trupa Imaginarium FOTO Pro TV

„Cred că este Ok drumul pe care l-aţi abordat acum pentru că efectul vizual e cel care se dorea a fi pus în lumină şi dacă era mult încărcat cu dans, îşi pierdea din efect. Cred că a fost un moment Ok, părerea mea“, a spus Mihai Petre. 

„Am fost extrem de impresionată de apariţia voastră, mi-a plăcut şi dansul vostru şi efectul creat de costume“, a spus şi Andra. 

Florin Călinescu a răbufnit după ce trupa a reuşit să trecut mai departe cu trei de „Da“. 

„Mihai face de-al dracului aşa, dar o să te înţep cu un ac la toate dansurile mişto pe care tu le notezi cu «Nu». Ăsta ţi s-a părut ţie dans? A fost un că**t, dă-o-n p**a mea. Ai văzut tu vreun dans aici, tu care eşti «doctor» în dansuri? Nu fi ipocrit cu mine, n-a fost niciun dans acolo“, i s-a adresat Călinescu lui Mihai Petre. 

     

„Au dat 300 de lei pe costume şi nu au făcut nimic în rest. Nu-mi spune mie că aici a fost un mare moment, spune-le Andrei şi lui Moisescu“, a continuat iritat actorul. 

„Mie mi s-a părut mişto. La cum străluceau, nu mai aveau nevoie de prea multă mişcare, a fost de efect!”, a fost argumentul dansatorului de la masa juriului. 

„E un număr foarte slab şi cu asta basta!“, a conchis Florin Călinescu, vizibil supărat pentru că nici Andra şi nici Andi Moisescu nu i-au împărtăşit opinia. 

„Nici eu nu simt foarte tare nevoia să mai complic mişcările de dans pentru că mi se pare că există riscul să minimizezi efectul vizual produs de costume. Mi s-a părut un act cu noimă, ei sunt nişte dansatori buni care au ştiut cum să pună în valoare ideea pe care au avut-o şi anume costumele acelea cu oglindă“, a fost părerea lui Andi Moisescu. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite