VIDEO Netflix lansează un serial despre Sigmund Freud, părintele psihanalizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Finster îl portretizează pe tânărul Sigmund Freud FOTO Netflix
Robert Finster îl portretizează pe tânărul Sigmund Freud FOTO Netflix

Netflix va lansa în luna martie un serial în limba germană despre părintele psihanalizei Sigmund Freud. Noua producţie este regizată de Marvin Kren şi îi are în rolurile principale pe Robert Finster, Ella Rumpf şi Georg Friedrich.

Pe 23 martie, Netflix va lansa un nou serial-dramă, intitulat „Freud“, care prezintă modul în care celebrul neuropsihiatru a dezvoltat teoriile psihanalizei. 

Regizorul austriac Marvin Kren a declarat că scopul seriei de opt episoade este să ofere o nouă perspectivă asupra lui Sigmund Freud prin prisma experienţelor povestite în unele dintre cele mai cunoscute volume ale sale. 

„Vreau să arăt chipul necunoscut al lui Freud, un bărbat în căutarea recunoaşterii şi aprecierii, a cărui viaţă se împarte între femei, raţiune şi instinct. Psihanaliza şi conceptele sale, sinele şi supraego-ul nu au venit de nicăieri, ci sunt izvorâte din experienţele unui geniu chinuit, care a fost capabil să descopere multiplele feţe ale fiinţei umane“, a explicat Kren. 

Serialul va începe prin a povesti experienţele trăite de Freud înainte de a deveni „părintele psihanalizei“.  

„Tânărul Sigmund Freud rezolvă dispariţiile şi crimele din Viena sfârşitului de secol XIX, unde el şi un medium sunt prinşi într-o conspiraţie ocultă. La aproape 80 de ani de la moartea fondatorului psihanalizei, actorul Robert Finster preia rolul tânărului Sigmund Freud. Nu va fi, însă, un Freud care îşi petrece timpul pe canapea gândindu-se la teorii şi analize, ci unul care se află într-o vânătoare neobosită şi înverşunată pentru a prinde un criminal. Tânărul Sigmund Freud trece de la o criză profesională la alta. Pur şi simplu, lumea nu este pregătită pentru teoriile sale, până când o conspiraţie ucigaşă începe să circule pe aleile întunecate ale Vienei şi îl târăşte în cele mai ascunse colţuri ale conştiinţei umane. De partea lui Finster sunt Ella Rumpf, care o interpretează pe Fleur Salome, un infam medium, şi Georg Friedrich, care-l joacă pe veteranul de război Alfred Kiss“, este sinopsisul oferit de Netflix. 

   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite