VIDEO Naşul conspiraţiilor. Radu Moraru, ars la buzunare pentru teoriile anticoronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Moraru încasează amenzi pe bandă rulantă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului după ce în emisiunile sale a promovat teorii anticoronavirus.

Emisiunea realizată de Radu Moraru la „Naşul TV“ a primit a şasea amendă de la Consiliul Naţional au Audiovizualului în valoare de 40.000 de lei. În ultimele două luni şi jumătate, cuantumul sancţiunilor s-a ridicat la 95.000 de lei. 

În emisiunile sale, Radu Moraru a făcut afirmaţii de genul: „toată planeta ştie azi că nu există acest coronavirus ca şi pandemie”, „peste cadavrul meu vor băga injecţiile alea în copii, injecţiile alea criminale”, „au spitale de copii deja pregătite”, „Tătaru ăsta care este un securist mincinos ordinar“, „Deci vor să ia toată populaţia, îşi fac şi treaba că ne pun să semnăm că suntem de acord cu vaccinul, cu tot ce trebuie... obligatorii, că ne ameninţă că ne iau cop... Nu că ne ameninţă... ne iau copiii direct de la şcoală, oameni buni!“

Cu altă ocazie, Radu Moraru a afirmat: „Doi... să pună mâna pe copiii noştri... instituţional... aţi văzut cum se răpesc copiii din Finlanda şi-n alte ţări... din casa omului, de lângă mama lor... şi o să vi-l răpească la şcoală că are COVID. Şi-o să spună...“.

Radu Moraru (50 de ani) a fost un reputat om de televiziune. Absolvent al Facultăţii de Psihologie-Sociologie, Universitatea „Hyperion", şi-a început aventura pe sticlă în anul 1993. Timp de doi ani a fost realizator TV la TVS Holding Braşov, iar în perioada 1994-1996 a fost redactor la  „Evenimentul zilei".

Între anii 1995-1996 a fost producător TVR 1, iar în perioada 1996-1997 - realizator şi producător emisiuni ProTV. Din anul 1998 şi până în 2000 a fost realizator şi producător Antena 1, iar din 2001 a prezentat emisiunea „Naşul" la B1 TV, iar acum are propria televiziune, „Naşul TV“. În 2008 şi în 2009 a primit „Premiul TV Mania  pentru Cel mai bun realizator de talk-show. 

În 2019, Radu Moraru a vrut să candideze la alegerile prezidenţiale, însă Biroul Electoral Central i-a respins candidatura jurnalistului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite