VIDEO Moroşanu, în lacrimi la Ferma după eliminarea lui Silviu: „Inima mea e rănită“

VIDEO Moroşanu, în lacrimi la Ferma după eliminarea lui Silviu: „Inima mea e rănită“

Silviu Ţolu a fost eliminat după 12 săptămâni petrecute în show FOTO Pro TV

Silviu Ţolu, prietenul lui Cătălin Moroşanu şi considerat „creierul“ strategiilor, a fost eliminat din Ferma de la Pro TV în urma duelului, iar despărţirea de acesta l-a făcut pe Moro să plângă.

Modelul internaţional Silviu Ţolu (27 de ani) a fost eliminat din „Ferma“ de cântăreţul Kamara (43 de ani) în urma unui duel de forţă. 

„Mă simt împăcat sufleteşte, mă simt liniştit, eu mi-am demonstrat mie ce aveam de demonstrat în concursul ăsta. Trebuie să recunosc că m-a emoţionat reacţia colegilor mei, o reacţie plină de afecţiune, de prietenie. Sunt foarte bucuros că l-am cunoscut pe Moro şi că întâmplarea a fost să ne unim fără să fie vreo strategie la mijloc. Părăsesc această competiţie, cred eu, cu demnitate, cu bucurie în suflet că m-am autodepăşit, că am învăţat o mulţime de lucruri noi, am legat prietenii strânse, am cunoscut o mulţime de oameni diferiţi. Dacă ar fi să le transmit ceva ar fi să nu se piardă pe ei înşişi, să se unească în jurul lucrurilor pe care le iubesc, nu în jurul lucrurilor pe care le urăsc sau le dispreţuiesc“, a declarat Silviu Ţolu, cel despre care concurenţii din tabăra adversă, a „bandiţilor“, susţin că este „creierul fermierilor“, cel care făcea toate strategiile.

Cel mai afectat de plecarea lui Silviu a fost Cătălin Moroşanu, care a fost copleşit de emoţii şi a vorbit cu lacrimi în ochi despre prietenia pe care au legat-o în show. 

„Când pui suflet şi faci lucrurile împreună cu cei dragi e normal să te ataşezi de oameni, nu trebuie să ne fie ruşine cu sentimentele pe care le avem. Inima mea este rănită în acest moment şi mi-e greu să-mi manifest sentimentele sau să spun multe lucruri. E dureros, 12 săptămâni împreună şi oricât spuneam eu că în Fermă există numai prietenii de conjuctură, uite că se pot forma şi prietenii adevărate şi se poate să plângi după oamenii la care ai ţinut cu adevărat“, a declarat Moroşanu. 

 

Luptătorul a fost atât de supărat încât a făcut şi o promisiune: „Viaţa fără Silviu va fi foarte simplă, îi voi lua pe toţi la duel, începând cu Kamara şi sfârşind cu Zmărăndescu, iar după ce voi face asta, înseamnă că mi-am îndeplinit menirea în fermă“.

Pe de altă parte, la plecare, Silviu Ţolu le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor concurenţilor: „Vreau să-i rog pe toţi să-şi amintească să fie buni, pentru că toţi cei de aici sunt oameni buni. Să-şi amintească de faptul că este un joc până la urmă. Să-şi amintească să fie cum sunt ei acasă“.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: