VIDEO Moment inedit la „iUmor“: un concurent a cântat la pian din poziţii neobişnuite. Delia: „Nu aş putea să cânt ca el nici dacă m-aş uita la clape“

VIDEO Moment inedit la „iUmor“: un concurent a cântat la pian din poziţii neobişnuite. Delia: „Nu aş putea să cânt ca el nici dacă m-aş uita la clape“

Tom Franek FOTO Antena 1

Un concurent din Statele Unite ale Americii a uimit juriul „iUmor“ prin modul inediat de a cânta la pian, în cea de-a patra ediţie a sezonului şapte al show-ului.

Tom Franek a venit tocmai din Statele Unite pentru a-i impresiona pe cei trei membri ai juriului „iUmor“ prin modul inedit de a cânta la pian. 
 
Concurentul, care a fost nominalizat la trei premii Grammy pentru cel mai bun entertainer muzical, a ridicat publicul în picioare prin interpretarea sa. 
 
Cu un picior pe pian, urcat cu totul pe pian, de sub pian sau cu spatele la pian sunt doar câteva dintre poziţiile în care Tom a cântat pe scenă. Una dintre piesele performate a fost chiar „1, 2, 3, 4“ a Deliei, ceea ce a încântat-o pe cântăreaţă. O altă melodie a fost „Cântă cucu’ în Bucovina“.
 
La finalul momentului său, Delia l-a aplaudat ridicându-se în picioare. „Vreau să-ţi spun că numărul tău a fost extraordinar! Tu eşti extraordinar. Aş vrea să încerc şi eu treaba asta, dar nu aici. O să încerc acasă, sunt prea jenată ca să încerc aici“, i-a spus Delia. 
 
„Este extraordinar modul în care dumneavoastră trataţi muzica şi cântaţi cu picioarele. Cu siguranţă acesta este cel mai amuzant concert pentru organ şi orchestră“, i-a transmis şi Cheloo.
 
„Un număr extraordinar de simpatic. Ne-a dovedit că băiatul ăsta chiar şi-a petrecut mare parte din viaţă studiind pianul şi când şi-a dat seama că nu e amuzant să stai 12 ore dând din degete a zis: hai măcar să mă distrez!“, a mai spus Cheloo despre prestaţia concurentului la testimoniale. 
 
După ce Tom a plecat de pe scenă, Delia a mers la pian şi a încercat să îl imite, făcând deliciul celor care o urmăreau. Ulterior, concurentul i s-a alăturat şi au împreună, întinşi pe scenă, de sub pian.  
 
 
„Nu aş putea să cânt ca el nici dacă m-aş uita la clape. Tom este preferatul meu, simt că va rămâne aşa indiferent ce număr va mai fi la «iUmor»“, a declarat Delia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările