VIDEO Moment discutabil la „iUmor“: aluzii sexuale şi o concurentă care a făcut contorsionism aproape goală. Bendeac: „Nu a fost absolut nimic vulgar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În a treia ediţie „iUmor“, de la Antena 1, una dintre concurente a pus în scenă un număr de contorsionim în pielea goală presărat cu aluzii sexuale. Totuşi, juriul a decretat că nu a fost nimic vulgar la acest moment.

În ediţia din 27 septembrie a emisiunii „iUmor“ a fost prezentat un număr cel puţin discutabil, după cum a remarcat Paginademedia.ro

Emiria Morihata a urcat pe scena unui show de comedie şi şi-a început numărul printr-o şedinţă de fitness pentru care a cerut ajutorul unui „bărbat puternic“. Acesta a fost găsit în persoana lui Dan Badea, prezentatorul „iUmor“. 

Pe lângă mişcările senzuale, concurenta a avut şi remarci de genul „eşti aşa de fierbinte“, „îţi place mai dur?“, „îmi place tot ce e dur“, „ce mărime ai?“ (arătând două banane, una mai mică şi una mai mare – n.red.). 

Punctul culminant a fost când Emiria a mâncat o banană direct dintre picioarele lui Badea. „E atât de gustoasă“, a plusat concurenta. 

Ea a continuat printr-un număr de contorsionism combinat cu striptease, rămânând în sânii goi pe scenă. 

„Ca stil nu ştiu unde poate fi încadrat, dar mi-a plăcut. Ceva de Cirque du Soleil. Îmi place genul ăsta de senzualitate“, a declarat Delia. 

„Nu a fost absolut nimic vulgar, în primul rând“, a fost de părere Bendeac.

În timp ce Cheloo s-a declarat „fascinant de cum s-a contorsionat“ şi s-a întrebat cum ar fi să faci sex cu o contorsionistă. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite