VIDEO Maia Morgenstern, aplaudată în picioare după roast-ul de la iUmor: „Actorii apreciaţi în România s-au ferit să calce pragul acestei emisiuni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Morgenstern FOTO Antena 1
Maia Morgenstern FOTO Antena 1

Actriţa Maia Morgenstern (57 de ani) a acceptat invitaţia de a apărea în emisiunea „iUmor“ şi de a face un număr de roast, spre surprinderea juriului şi a spectatorilor.

Maia Morgenstern i-a ironizat pe membrii juriului „iUmor“, dar şi pe alte vedete ale Antenei 1, însă nu s-a ferit nici de a pomeni câteva nume de la postul concurent, respectiv Horia Brenciu şi Tudor Chirilă.

„Domnule Cheloo, dacă îmi permiteţi să vă dau un sfat, dacă mergeţi cu treabă la ANAF, să aveţi mare grijă că s-ar putea să vă ceară un cui. Mă uit la voi şi mi se face pielea de găină, ca a Deliei. Glumesc. Ador muzica dvs., Delia, pentru că e o muzică foarte fresh, din anii ’90. Ştiu că ar trebui să spun despre fiecare câte ceva, însă despre domnul Bendeac nu prea ştiu ce glume să fac, pentru că eu mă pricep doar la actori. Dvs., domnule Bendeac, semănaţi foarte bine cu Bruce Willis, perioada în care n-a lucrat. Tot aşa, şi el avea barbă, cearcăne şi avea senzaţia că e talentat. Am înţeles că nu vă doriţi copii. Slavă Domnului!“, au fost câteva dintre glumele actriţei.

„Important este că Antena 1 a ales ca eu să vin în această seară aici pentru a ridica, atât cât se poate, nivelul acestei emisiuni şi al postului cu acelaşi nume după care se poate difuza, ca de obicei, un film din anii 70“, a mai spus Morgenstern.

La finalul prestaţiei, actriţa a fost aplaudată în picioare de public, iar Delia, Cheloo şi Bendeac s-au declarat surprinşi să o vadă într-o asemenea emisiune.

„Actorii apreciaţi în România s-au ferit în ultimii trei ani să calce pragul acestei emisiuni, din dispreţ, din dorinţa de a nu se asocia cu această emisiune. Care este explicaţia pentru care Maia Morgenstern a venit în calitate de invitat să presteze un roast. Să fie vorba de un şantaj? Doamnă, aţi fost şantajată să veniţi?“, a comentat Cheloo.  

„Ai un mic şoc să o vezi pe Maia pe scena iUmor. E neaşteptat“, a punctat şi Bendeac.

„A fost o onoare pentru mine să o văd în faţa ochilor pe doamna Maia. Nu m-aş fi aşteptat să o văd la iUmor. A crescut ceva în mine. Este superbă! A fost super simpatică prin faptul că-şi făcea cumva griji la final să nu se fi supărat vreunul dintre noi“, a declarat şi Delia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite