VIDEO Macaulay Culkin recreează o scenă memorabilă din „Singur acasă“ într-o nouă reclamă de Crăciun

VIDEO Macaulay Culkin recreează o scenă memorabilă din „Singur acasă“ într-o nouă reclamă de Crăciun

Macaulay Culkin FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Macaulay Culkin, devenit celebru graţie rolului Kevin Allistair din comedia, „Singur acasă“, a apărut într-o nouă reclamă amuzantă de Crăciun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Starul din „Singur acasă“, în vârstă de 39 de ani, apare într-o reclamă de Crăciun pentru marca suedeză de şosete Happy Socks.

Macaulay Culkin a colaborat cu marca de şosete şi a conceput trei modele cu logo-ul brandului său de comedie, Bunny Ears, potrivit People.

În reclama Happy Socks, actorul se autoironizează spunând că „este prea bătrân pentru asta“, făcând referire la personajul care i-a adus celebritatea în anii '90.

„Fiecare zi e o sărbătoare. Cu excepţia Sărbătorilor. Sunt prea bătrân pentru asta“, spune actorul în reclamă, unde apare jucându-se cu o iguană şi purtând şosete cu motive de Crăciun.

De asemenea, el a recreat faimosul ţipăt din „Singur acasă“, când se află în baie, unde se bărbiereşte cu produsele tatălui său.

„Crăciunul este perioada mea favorită din an“, a glumit Culkin într-o conferinţă de presă.

„Nu e cu adevărat Crăciunul dacă nu există şosete sub brad şi Macaulay Culkin la televizor“, a spus şi co-fondatorul brandului şi directorul de creaţie, Viktor Tell. 

Spre fericirea fanilor, Macaulay Culkin l-a mai portretizat pe simpaticul Kevin McCallister anul trecut, în preajma Crăciunului, într-o reclamă pentru Google Assistant în care a recreat scene celebre din film şi care a devenit virală. 

De asemenea, în urmă cu două luni a apărut o petiţie prin care compania Disney este rugată să-l distribuie din nou pe actor în rolul puştiului din noul film „Singur acasă“ care se află în pregătire. Vestea a stârnit entuziasm, dar şi multe ironii printre fanii seriei. Şi actorul a avut o reacţie pe măsură.   
   
  

De ce s-a distanţat de lumina reflectoarelor

Macaulay Culkin, supranumit în anii ’90 „copilul minune de la Hollywood“, a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului lui Kevin McCallister din primele două filme ale seriei „Singur acasă“. În prezent locuieşte la Paris şi s-a retras din actorie. Are o relaţie cu actriţa americană Brenda Song. 
 

Actorul s-a distanţat ]nsă de lumina refrectoarelor de la Hollywood. „Nu mi-am întors spatele, în mod activ nu îmi mai doresc asta. Ziarele mă vânează pentru că nu vreau să mă «prostituez»“, a povestit actorul pentru „The Guardian“. 

Culkin, care a început actoria de la 4 ani, trăieşte acum în Franţa, acolo unde şi-a găsit intimitatea, dincolo de obiectivele de fotografiat ale paparazzilor, deşi reuşeşte să atragă atenţia chiar şi prin gesturi mărunte. „Am traversat o stradă greşită şi fanii au venit în urma mea. Apoi m-am trezit cu 20 de paparazzi după mine. Apoi oamenii cu telefoanele năvăleau asupra mea. Nu cred că sunt demn de asta“, le spune actorul celor are încă sunt fascinaţi de el.

Acesta spune că faima aduce cu sine şi absurditatea. Pentru a evita să fie hărţuit de fani, actorul iese la 4 dimineaţa să facă plimbări. În timpul zilei, fani şi paparazzi sar efectiv asupra lui pentru fotografii sau comentarii pe diverse subiecte. „S-a schimbat ceva între timp?“, este întrebat. „A fost aşa de când mă ştiu. Trebuie să ai mereu o atitudine de pradă uşoară, întotdeauna să fii cu ochii în patru. Dacă mă duc la întâlniri nici nu sunt atent la ce mi se zice. M-am dezobişnuit să mă gândesc la mine la a treia persoană pentru că mă scoate din minţi“, arată el. 

Macaulay Culkin FOTO Guliver/Getty Images
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările