VIDEO Imagini de la filmările sezonului 3 „Vlad“: prin ce aventuri au trecut actorii

VIDEO Imagini de la filmările sezonului 3 „Vlad“: prin ce aventuri au trecut actorii

Actorii au avut parte de aventuri la filmările celui de-al treilea sezon „Vlad“ FOTO Pro TV

Actorii din serialul „Vlad“, difuzat de Pro TV, au avut parte de aventuri la filmările din Istanbul pentru cel de-al treilea sezon al producţiei, în care răzbunarea va prinde forme nebănuite. Reprezentanţii postului au făcut publice imagini de la filmări.

Povestea serialului „Vlad“ continuă cu un nou sezon în care răzbunarea prinde forme nebănuite. Alianţele se schimbă, încrederea scade, iar trădarea apare de unde te aştepţi mai puţin. Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar şi schimbă destinele tuturor. 
 
Noul sezon va fi difuzat la începutul anului 2020. Miza lui Vlad este mare, iar lupta pentru putere se va ţine doar între cei mai buni, cei care sunt mereu cu un pas înainte şi sunt capabili să elimine pe oricine le stă in cale.
 
Filmările pentru următorul sezon „Vlad“, care a fost recompensat cu premiul pentru Cel mai bun serial românesc la gala TVmania, au început, iar o parte din poveste a fost creată în Istanbul.
 
„Când ne-am gândit să facem un nou sezon, eram foarte conştienţi de începutul nostru, de primele noastre episoade filmate în Grecia, unde am surprins cadre deosebite. Aşa că şi pentru începutul sezonului următor avem acţiune, secvenţe uimitoare pe care am ţinut neapărat să le filmăm în locuri speciale, extraordinare, care să-i surprindă pe cei care ne urmăresc. 
 
Aşa am ajuns să filmăm în Istanbul – un oraş minunat, plin de viaţă şi istorie, cu locuri incredibile. Am reuşit să avem primele secvenţe pline de acţiune, cu peisaje superbe. Practic, avem cel mai interesant început, pentru ca povestea din «Vlad» să fie reinventată“, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.
 

Adrian Nartea şi George Piştereanu, faţă în faţă cu paza de coastă la filmările sezonului 3 „Vlad“

În timpul filmărilor pe Canalul Bosfor, Adrian Nartea şi George Piştereanu au avut parte de o adevărată aventură: paza de coastă a venit după ei în momentul în care se ameninţau cu armele pentru filmarea unei secvenţe importante.
 
Tibor, în sezonul trei „Vlad“ FOTO Pro TV
 
„Întâmplarea de pe Canalul Bosfor nu a fost singura. Avem foarte multe lucruri amuzante pe care le-am trăit în Istanbul. Au venit mascaţii după mine în Moschee pentru că alergam cu pistolul în mână. Ca să rămân tot la poveşti despre alergat, un tânăr student a văzut că fugeam agitat prin mulţime – pentru că aşa era secvenţa, şi s-a pus în faţa mea să mă oprească. Am avut multe peripeţii şi au ieşit cadre uluitoare pe care abia aştept să le vedeţi în sezonul următor“, a povestit Adrian Nartea.
 
Vlad îşi continuă planul de răzbunare în sezonul al treilea „Vlad“ FOTO Pro TV
 
Pe contul oficial de Facebook au fost publicate filmuleţe din primele două zile de pe platourile de filmare. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările