VIDEO Gabriel Cotabiţă, ironii la adresa Deliei, pe scena iUmor: Ţi-ai distrus cariera făcând televiziune

VIDEO Gabriel Cotabiţă, ironii la adresa Deliei, pe scena iUmor: Ţi-ai distrus cariera făcând televiziune

Gabriel Cotabiţă, pe scena „iUmor“

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a avut o apariţie într-o ipostază inedită pe scena show-ului „iUmor“, unde a prezentat un număr de roast (spectacol de comedie cu glume răutăcioase) în cadrul căruia i-a ironizat pe cei trei membri ai juriului, pe prezentatori şi nu numai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele „victime“ au fost colegii de breaslă: „Nu am mai văzut aşa multă lume de pe vremea când mă uitam la publicul lui Holograf. Erau oameni care veneau cu brichete. Acum vin cu lumânări. La fel ca şi la Iris, trebuie să vii cu lumânări. Ar trebui să se ducă să dea un spectacol pe Dealul Mitropoliei, ca să-şi aducă aminte cum e să ai public. 

Trupe care mai cântă astăzi, respectiv Direcţia 5. Ştiţi de unde vine numele ăsta? Era o formulă complicată prin care s-a calculat numărul cărărilor pe care pleacă acasă membrii trupei după concert. 
 
În 1983 am intrat în formaţia Holograf. La un turneu pe care trebuia să îl susţinem în Rusia eu nu am plecat pentru că nu mi s-a dat viză, aşa că am fost nevoit să îl las pe Bittman în locul meu. După cum vedeţi, în numai 20 de ani a ajuns să prezinte emisiuni de copii. 
 
La un moment dat, am înfiinţat o formaţie care se numea VH2, pentru că simţeam o nevoie de ceva, o nevoie imensă: nevoia de bani. Ne-a plăcut să demonstrăm că poţi avea succes şi la bătrâneţe, ca să aibă şi Temişan încredere în el. Îmi pare rău că nu am înscris şi eu o piesă la Eurovision. Nu de alta, dar m-am uitat la concurs şi puteam să mă calific, chiar şi atunci când eram în comă
 
Să mă ierte colegii că am spus ce am spus. Fără ei nu aş fi fost azi Gabriel Cotabiţă, aş fi fost nimeni. De exemplu Tudor Chirilă“, a spus artistul pe scena de la „iUmor“. 
 
A urmat apoi tirul de glume la adresa juraţilor. Prima vizată a fost Delia, cea care i-a fost naşă de cununie la nunta cu Alina Gabriela Muntea­nu (35 de ani):
 
„Ţi-am spus de multe ori că eşti adorabilă, pentru că nu am avut puterea de a-ţi spune adevărul. Ai făcut multe lucruri în viaţa personală care îţi puteau distruge cariera, însă tu ai ales drumul cel mai greu: ai distrus-o făcând televiziune. Uită-te la Mihai, de exemplu, e un actor cunoscut, a început în celebrul serial La Bloc, unde a avut un rol în care a intrat la secunda 40 şi a ieşit la secunda 42. Eşti exact ca mine când eram tânăr. Poate aveam ceva mai mult păr, poate aveam mai mult talent, mai multă carismă, dar am vorbit cu ceva reprezentante ale sexului frumos şi am aflat că eşti gigantic... când vine vorba de ego. E adevărat că acasă, deasupra patului, ai o oglindă în care nu se vede decât partea ta? Ştiu că îţi e frică să te însori, ăsta e singurul motiv pentru care te iert că nu ai fost la nunta mea, de zgârcit ce eşti. Nu trebuia să aduci niciun ban, puteai să trimiţi cadoul. 
 
Chelule, nu ştiu nimic despre tine, decât că eşti un om foarte serios. Cred că e foarte greu să fii aici, pe scaunul ăsta, şi de altfel şi pentru noi, pentru că nu ai ce să ne spui. Ai fi fost foarte bun la Vocea României, că ar fi avut nevoie de cineva să taie iarba. Eşti de mult timp în industria muzicală, nu ştii note, dar asta nu contează, nu-ţi trebuie. Am aflat că este şi un băiat numit Şerban Copoţ. Nu am ştiut că prezintă emisiune. Eu mă uit la iUmor, dar cred că am clipit când a trecut el pe acolo“.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: