VIDEO Concurentul care a surprins pe toată lumea la „Vocea României“ cu o interpretare inedită: cum au reacţionat antrenorii când şi-au întors scaunele

VIDEO Concurentul care a surprins pe toată lumea la „Vocea României“ cu o interpretare inedită: cum au reacţionat antrenorii când şi-au întors scaunele

Reacţia antrenorilor

Vineri seară, Alessandro Dănescu, în vârstă de 23 de ani, i-a impresionat pe toţi cu vocea sa unică şi a întors toate cele patru scaune în show-ul „Vocea României“, de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alessandro Dănescu, un tânăr student în Bucureşti, la Politehnică, specializarea Inginerie Aerospaţială, i-a impresionat pe cei patru antrenori, Chirilă, Irina Rimes, Smiley şi Brenciu, cu vocea sa unică. 
 
El a interpretat piesa „I'm no good“ a regretatei cântăreţe Amy Winehouse şi a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. 
 
Antrenorii au fost surprinşi să afle că pe scenă se afla un bărbat, nu o femeie, aşa cum se aşteptau, având în vedere vocea subţire şi feminină a concurentului. 
 
„Eu m-am întors pentru o voce de femeie. În general, bărbaţii care au voci mai subţiri, mai aproape de vocile feminine, sunt bullied de oamenii din jur, de prieteni, se face mult mişo de treaba asta. Chiar ai o voce specială şi cred că eşti un plus pentru emisiunea «Vocea României», a mărturisit Smiley.
 
  
 
„Mie mi se pare extraordinară provocarea pe care oricare dintre antrenorii de aici ar putea-o avea cu tine. Simt că vocea ta ar putea să cânte mult mai multe piese decât unele eminamente de voci feminine şi cred că aş putea să te ajut, dacă-mi dai şansa să lucrez cu tine. Felicitări, în orice echipă ai merge!“, a spus Chirilă. 
 
„Toţi ne-am întors pentru o voce feminină. Eşti un om special şi indiferent de povestea ta, vocea transmite ceva frumos, care ajunge la sufletele oamenilor“, a spus şi Irina Rimeş. 
 
„Eşti o persoană care a surprins şi care a întors patru scaune, aceasta este magia „Vocii României“. Noi am fost cei surprinşi, noi am fost spectatorii tăi. Te felicit şi te aştept la mine în echipă“, a spus şi Brenciu. 
 
Image result for alessandro danescu
Alessandro Dănescu FOTO Pro TV
 
Concurentul a ales, în cele din urmă, să meargă în echipa Irinei Rimes. 
 
Alessandro Dănescu spune că şi-a descoperit talentul muzical în clasa a cincea, când profesoara de muzică i-a spus că are ureche muzicală şi mărturiseşte că a moştenit pasiunea pentru muzică de la bunici: bunicul său cânta la nai, iar „bunica avea o voce foarte frumoasă“ şi obişnuia să cânte prin gospodărie. 
 
Părinţii săi nu au experienţă în domeniu, mama lui fiind pensionată pe caz de boală, iar tatăl munceşte în Anglia. Chiar dacă, la început, mamei i se părea că Alessandro „behăia ca o oaie“, aceasta l-a susţinut tot timpul şi este extrem de mândră că l-a văzut la TV.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: