VIDEO Claudiu Bleonţ şi Cristina Cioran, printre vedetele care s-au alăturat campaniei „Ne facem auziţi“

VIDEO Claudiu Bleonţ şi Cristina Cioran, printre vedetele care s-au alăturat campaniei „Ne facem auziţi“

Membrii trupei Vunk, jurnaliştii de la Prima TV şi mai multe vedete îi îndeamnă pe români să meargă la vot FOTO Prima TV

Claudiu Bleonţ, Cristina Cioran, Doru Todoruţ şi Ioana Petric sunt cele mai noi nume care s-au alăturat campaniei „Ne facem auziţi“ demarată de Vunk şi Prima TV, prin care românii sunt încurajaţi să meargă la vot în zilele de 2 şi 16 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actori, cântăreţi şi prezentatori TV au aderat la campania „Ne facem auziţi“ şi i-au îndemnat pe români să meargă la vot şi să se alăture astfel grupului oamenilor care contează, pentru că votează.

Actorul Claudiu Bleonţ a declarat că el are o datorie în România şi o va împlini, în timp ce cântăreţul Doru Todoruţ a ales un mesaj simplu: „Vrem să ne facem auziţi. Mergi la vot!“.

Vedetele de televiziune Cristina Cioran şi Ioana Petric cred că tinerii trebuie să meargă la vot şi să-şi facă glasul auzit. „De prea multe ori ai lăsat decizia în mâna celorlalţi. E timpul ca tu să decizi pentru tine“, susţine Cristina. Cârcotaşa Ioana le spune românilor că „atunci când nu votezi, nu contezi. E timpul să mergi la vot.“

Conel Ilie, solistul trupei Vunk, spune că în scrutinul din această toamnă „ne alegem omul care ne va reprezenta în toată lumea şi care va vorbi în numele nostru“. „Ne alegem omul care va fi răspunzător pentru România în care ne vom creşte copiii. Cei care sunt acum studenţi, vor conduce România în câţiva ani. Le doresc să primească o ţară aşa cum şi-o construiesc chiar de-acum“, a declarat artistul.

„Cu cât noi, cei care vom vota, vom fi mai mulţi, cu atât mai tare ne vom face auziţi. Am demarat această campanie împreună cu PrimaTV şi vă aşteptăm la vot, vă aşteptăm să vă pese de ţara în care trăim şi să începem s-o schimbăm“, a mai spus Cornel Ilie.

Prin această campanie, Vunk, Prima TV şi alte vedete invită tinerii români să meargă la vot, să se facă auziţi şi să se alăture grupului oamenilor care contează pentru că votează. Imnul campaniei Prima TV este cel mai nou single al trupei Vunk, „Ne facem auziţi“, care este descris drept „un imn al generaţiilor care îşi doresc o schimbare reală, un îndemn pentru publicul mai multor generaţii de artişti să ia atitudine şi să fie responsabili.“

Urmăriţi Prima TV şi vedeţi ce alte vedete s-au alăturat campaniei şi ce mesaje le-au transmis românilor.


Ştiri pe aceeaşi temă:

România îşi „Alege Preşedintele“, la Prima TV şi „Adevărul“, într-un maraton jurnalistic cu transmisii speciale Duminică, în ziua alegerilor prezidenţiale, Prima TV şi ziarul „Adevărul“ pregătesc un maraton jurnalistic atât în direct, cât şi în mediul online, cu transmisii speciale din oră în oră, comentarii la cald şi reacţii ale candidaţilor aflaţi în cursa pentru Cotroceni.

Alegeri prezidenţiale 2014: Prima TV demarează campania „Ne facem auziţi“, prin care îndeamnă oamenii să iasă la vot Prima TV demarează de luni, 27 octombrie, campania „Ne facem auziţi“, prin care invită oamenii, în mod special tinerii, să meargă la vot în zilele de 2 şi 16 noiembrie.

VIDEO Vunk şi Prima TV au lansat campania de mobilizare la vot „Ne facem auziţi“ Vunk şi Prima TV au demarat campania „Ne facem auziţi“, prin care invită românii, în mod special tinerii, să meargă la vot în zilele de 2 şi 16 noiembrie.

VIDEO Politicienii români şi Patriarhul Daniel, ironizaţi în cel mai nou videoclip al trupei Vunk Formaţia rock Vunk, alături de mai mulţi cântăreţi, printre care Loredana Groza, Gabriel Cotabiţă şi Sişu, a lansat videoclipul celui mai recent single, „Ne facem auziţi“, în care sunt ironizaţi politicienii români şi Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările