VIDEO Cheloo a făcut show la „Chefi la cuţite“. Ce reacţii au avut chefii când i-au văzut preparatul: Am un dispreţ fantastic pentru preparatele complicate

VIDEO Cheloo a făcut show la „Chefi la cuţite“. Ce reacţii au avut chefii când i-au văzut preparatul: Am un dispreţ fantastic pentru preparatele complicate

Cheloo FOTO Antena 1

Rapperul Cheloo a făcut show în a patra ediţie a emisiunii „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, unde a dorit să plătească o poliţă mai veche şi a prezentat un preparat inedit.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ediţia din 17 septembrie a show-ului „Chefi la cuţite“, Cheloo a avut o apariţie surpriză prin care a dorit să se „răzbune“ pe Florin Dumitrescu, după ce chef-ul l-a ironizat în emisiunea „iUmor“, din al cărei juriu face parte cântăreţul. 
 
„Toată lumea mă întreabă ce caut eu la «Chefi la cuţite». Apariţia mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. El a venit şi şi-a bătut joc de noi. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o reţetă pe care el nu este în stare, nu este capabil să o facă“, şi-a explicat Cheloo prezenţa. 
 
Rapperul a pregătit ceea ce el susţine că mănâncă aproape zilnic – „racheta albă“, adică orez japonez cu legume, iar plating-ul a fost unul sugestiv. „Am un dispreţ fantastic pentru aceste preparate complicate. Eu mănânc mâncare simplă. Nu sunt pasionat de gătit, dar mă uit la emisiune pentru cei trei monştri, sunt foarte simpatici. V-aţi mâncat norocul cu mine. Eu câştig sezonul ăsta“, a glumit Cheloo. 
 
Când au văzut preparatul, fără să ştie cui îi aparţine, cei trei chefi s-au simţit insultaţi. Însă când au văzut cu cine au avut de-a face, ei au izbucnit în râs.
 
„Nici n-aţi gustat! E lipsă de respect! Sunt dezamăgit mai ales de Dumitrescu pentru că n-a ghicit autorul“, i-a admonestat Cheloo. „Staţi liniştiţi, mă spăl pe mâini săptămânal“, a mai glumit el.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: