VIDEO Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: „Eşti campionul lumii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu a izbucnit în lacrimi văzând reacţia juriului şi a publicului FOTO X Factor UK
Cezar Ouatu a izbucnit în lacrimi văzând reacţia juriului şi a publicului FOTO X Factor UK

Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a trecut de audiţiile show-ului „X Factor UK“ şi a reuşit să-i ridice în picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului.

Cezar Ouatu a impresionat juriul şi publicul „X Factor“ din Marea Britanie cu vocea sa. La final, cântăreţul a izbucnit în lacrimi după ce a văzut reacţiile stârnite, toată sala fiind în picioare, aplaudându-l şi ovaţionându-l.

„Eşti foarte chipeş. Cezar, ne-ai transmis ceva foarte special. O energie grozavă. Ai reuşit să ne impresionezi. Trebuie să spun «da»“, i-a transmis Simon Cowell, celebru pentru exigenţa sa.

„Ce poţi face tu cu vocea, pentru mine e imposibil de înţeles. A fost incredibil! E un răspuns foarte uşor – «da»“, a declarat şi cântăreţul şi compozitorul Louis Tomlinson.

„A fost absolut minunat. Eşti campionul lumii“, l-a complimentat starul Robbie Williams, în timp ce soţia sa, actriţa Ayda Williams, i-a mărturisit lui Cezar Ouatu că a făcut-o să plângă – „Mi-ai adus lacrimi în ochi. Bravo! E un mare «da»“.

Cezar Ouatu a mărturisit că reuşita de la „X Factor UK“ este un vis devenit realitate. „Încă plâng când revăd filmarea. Vă mulţumesc tuturor! În timpul audiţiilor, mintea şi sufletul mi-au fost tot timpul acolo şi m-am gândit cât de mândru ar fi tatăl meu“. 

Înainte ca momentul să fie difuzat, Ouatu a declarat pentru „Adevărul“ că „a fost senzaţional, mai mult decât golden buzzer (butonul apăsat de un membru al juriului care trimite concurentul direct în finală - n.r.)“. 

Cezar Ouatu a devenit cunoscut în anul 2014, când a participat la Eurovision cu o piesă pop opera, „It's my life“, compusă de Cristian Faur. Ouatu a reprezentat România la Malmo, iar în finală s-a clasat pe locul 13, însă a atras atenţia şi graţie apariţiei scenice aparte. 

Citeşte şi:

Cezar Ouatu participă la X Factor Marea Britanie. „A fost senzaţional. A fost mai mult decât golden buzzer!“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite