VIDEO „Cârcotaşii“ l-au parodiat pe Jean de la Craiova. Bruce Lee, înlocuit de Kant: „Este Kant nemuritoru’, la mulţi el este mentoru’“

„Cârcotaşii“ au parodiat „momentul artistic“ susţinut de Jean de la Craiova la mormântul lui Bruce Lee

După ce Jean de la Craiova i-a dedicat o odă-manea idolului său, Bruce Lee, chiar la mormântul acestuia din SUA, „Cârcotaşii“ au reprodus acest moment, în stilul caracteristic, în cea mai nouă ediţie a Cronicii. Totul s-a întânplat, de data aceasta, la mormântul filosofului Immanuel Kant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jean de la Craiova a călătorit recent în SUA şi a ajuns şi la mormântului actorului Bruce Lee, unul dintre idolii săi. Interpretul a ţinut să-i aducă un omagiu şi a imortalizat „momentul artistic“ într-un filmuleţ postat pe internet. „Dădea bine cu piciorul şi-l cunoştea tot poporul/ E Bruce Lee nemuritorul şi-l cunoştea tot poporul/ Nu e vorbă, nu e vis,/ Se bătea şi cu Chuck Norris/ Şi-acum îi cântă Jean, l-a bătut şi pe Van Damme“, a cântat Jean de la Craiova, acompania de un acordeonist.

Cârcotaşii au parodiat acest moment într-o scenetă difuzată în cea mai recentă ediţie a Cronicii, însă personajul principal nu a fost Bruce Lee, ci „regele Kant“.

„Aoleu, Emanuele, hai cum ziceai tu d’alea grele/Este Kant nemuritoru’, la mulţi el este mentoru’/El a scris fără să fure «Critica raţiunii pure»/L-a bătut pe Schopenhauer, filosof - mare tezaur“, a fost varianta echipei de la „Cronica Cârcotaşilor“, difuzată miercuri, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: