VIDEO O bunică explică într-un mod amuzant de ce e important ca tinerii să voteze. Vloggerul Mircea Bravo: „Credem că putem schimba mentalităţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bunica alegeri europarlamentare foto mircea bravo

Vloggerul clujean Mircea Bravo a realizat un clip în care o bunică îi îndeamnă pe tineri să voteze la alegerile europarlamentare din 26 mai. Filmarea amuzantă, dar cu un mesaj cât se poate de serios a devenit în scurt timp virală, fiind vizionată de peste 2 milioane de persoane în mai puţin de 24 de ore.

Clipul intitulat „Aşa a zis bunica“ transmite un mesaj important într-o manieră amuzantă. Vloggerul Mircea Bravo îi cere bani bunicii pentru a-şi duce iubita la Paris exact în perioada alegerilor europarlamentare, motivând că el „nu e cu politica, cu alegerile, că toţi îi la fel, că un om în plus sau în minus nu contează“. 

Replica bunicii este savuroasă: îi dă bani, dar nu pentru Paris, ci pentru Căciulata, dacă el „nu e cu alegerile“, şi dacă tot nu contează un om în plus sau în minus, atunci trebuie să-l ia cu ei şi pe bunicul Sandu. 

În doar 20 de ore, clipul a strâns peste 2,1 milioane de vizualizări, peste 90.000 de distribuiri şi sute de comentarii pozitive.

Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră că uneori este necesar să se implice în campanii de conştientizare civică. „Acesta este un clip mai degrabă de conştientizare civică. Noi producem umor, dar am avut de-a lungul timpului şi implicări în campanii sociale. Ştim că suntem urmăriţi de milioane de oameni şi credem că putem schimba mentalităţi prin clipurile noastre“, a explicat Mircea Bravo pentru G4.Media.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite