VIDEO Cât se bea în „Urzeala tronurilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţinutul Westeros, din „Urzeala tronurilor“ este un loc foarte periculos. Pentru struguri. În serialul HBO, minori, bătrâni, femei, bărbaţi, regi şi cerşetori beau cantităţi uriaşe vin. Fanii producţiei au realizat un colaj video care arată cât de mult au băut toate personajele principale în primele patru sezoane ale serialului-fenomen.

Cel de-al cincilea sezon din „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ va avea premiera în primăvara anului viitor şi se anunţă de pe acum la fel de interesant şi controversat ca celelalte. Lupta pentru putere în ţinutul imaginar Westeros e presărată cu scene sângeroase şi multe intrigi. Dar cum se „ţes“ toate acestea? Evident, la un pahar de vin. Sau mai multe.

De la copii la vârstnici, toată lumea bea în „Urzeala tronurilor“, iar licoarea preferată a locuitorilor din Westeros, fie că sunt oameni simpli, soldaţi sau capete încoronate, este vinul.

Într-o compilaţie video din primele patru sezoane, postată pe YouTube, sunt prezentate principalele personaje în momentele (dese) în care beau.

Băutura nu este singurul viciu al personajelor imaginate de scriitorul George R.R. Martin. „Urzeala tronurilor“ (realizat după seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/A Song of Ice and Fire“) conţine şi foarte multe scene în care personajele fac sex. Unele dintre aceste secvenţe (violuri, incest, sex homosexual) au stârnit indignarea publicului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite