VIDEO Banciu şi Mircea Badea, parodiaţi de Bendeac la „Jurnalul unui burlac“

„Jurnalul unui burlac" cu Mihai Bendeac, premiera luni, de la ora 21.30, la Prima TV

Mihai Bendeac revine la Prima TV de luni, 14 aprilie, de la ora 21.30, cu show-ul „Jurnalul unui burlac“, un videoblog săptămânal de comedie, axat pe parodie şi satiră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul le-a dat vestea fanilor de pe pagina sa oficială de Facebook, iar pe pagina Prima TV au fost postate imagini în care Mihai Bendeac îi parodiază pe Mircea Badea, Radu Banciu şi Silviu Mănăstire.

Materialul video a strâns într-un timp foarte scurt peste 4.000 de like-uri şi peste 1.600 de share-uri. „Pentru că prima ediţie a show-ului se «învârte», cu precădere, în lumea televiziunilor de ştiri, iată concluzia. Puteţi vedea show-ul, în întregime, luni seară la Prima TV“, a comentat Mihai Bendeac.

“Jurnalul unui burlac“ este un videoblog săptămânal de comedie, axat pe parodie şi satiră. Emisiunea va avea jumătate de oră şi va fi difuzată din 14 aprilie, în fiecare luni, de la ora 21.30, la Prima TV.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: