VIDEO Andreea Marin a făcut show la „Antitalent“: parodiile care au stârnit hohote de râs şi momentul în care Dan Bittman o cere în căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul primei ediţii a noului show de umor de la Antena 1, „Antitalent“, Andreea Marin a fost invitat special şi a stârnit hohote de râs alături de prezentatorul emisiunii, Dan Bittman, care la un moment dat a cerut-o în căsătorie.

În ediţia de 20 octombrie a emisiunii „Antitalent“, Andreea Marin a fost invitat special şi a fost jucat roluri în mai multe parodii.

Elegantă şi pusă pe glume, „zâna“ a încântat inclusiv cu un dans, demonstrând că şi-a păstrat forma de invidiat.

La un moment dat, Dan Bittman s-a pus în genunchi şi i-a oferit un inel Andreei Marin. Marea surpriză a fost atunci când diva l-a refuzat pe prezentator, motivând că „este deja luată“.

„Nu am avut niciodată ocazia să îţi spun ce simt cu adevărat pentru tine. Toată viaţa mea am stat lângă tine. Te rog, primeşte acest inel ca semn al dragostei pe care ţi-o port şi ţi-o voi purta“, i-a spus Dan Bittman.

„M-ai chemat, am venit, nu te las la greu. Am iubit în viaţă cu adevărat. Să nu transformăm o prietenie sinceră într-un eşec. Nu ai făcut niciodată un gest definitoriu. Îţi mulţumesc, dar din păcate am primit inelul meu. Te rog, păstrează asta pentru emisiunea viitoare“, i-a răspuns Andreea Marin lui Dan Bittman, confirmând astfel zvonurile potrivit cărora a primit deja un inel de la bărbatul cu care are o relaţie de trei ani, consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu.

Apoi, Dan Bittman a mărturisit că s-a documentat bine despre invitata sa şi astfel a aflat că Andreea Marin a fost premiată la Salonul de Invenţii de la Geneva, pentru un body special pe care l-a conceput chiar ea, iar de la acest context a fost creată o parodie. Andreea Marin le-a arătat celorlalte ţări cum a evoluat ţara noastră în ultima perioadă şi a fost făcut haz de necaz, anunţând că prin anul 2052 o să avem inclusiv apă caldă peste tot în România, la robinet.

Într-un alt scenariu, de Teleshopping, Andreea Marin dorea să devină cântăreaţă, dar pentru că vocea nu era lucrată, vedeta şi-a cumpărat microfonul fermecat, care o ajută să cânte piesele lui Dan Bittman. Aceasta a avut parte de o surpriză atunci când a vrut să încerce microfonul şi s-a trezit cântând o piesă a cântăreţei de manele Carmen de la Sălciua.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite