VIDEO A fost ales juriul show-ului „Vedete la apă“

VIDEO A
fost ales juriul show-ului „Vedete la apă“

Cătălin Preda, campion la sărituri în apă, va juriza alături de Anda Adam şi Daniel Buzdugan

Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda, multiplu campion naţional şi internaţional la sărituri în apă, vor fi membrii juriului emisiunii „Splash - vedete la apă“, care va începe în curând la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mi-am dorit ca o televiziune din România să cumpere acest format, «Splash – vedete la apă» şi soarta a făcut să fiu solicitat să fac parte din juriu. Tot ce pot să spun, deocamdată, până când telespectatorii vor avea ocazia să vadă acest format pe micile ecrane, începând din iulie, este că există puţine show-uri la fel de spectaculoase ca «Splash»“, a spus Cătălin Preda. 

Cătălin Preda a început acest sport la şapte ani, iar la 13 ani s-a mutat cu întreaga echipă la Bacău, unde a stat trei ani. Reîntors în Bucureşti la 16 ani, Cătălin afăcut performanţă la clubul Steaua, iar după terminarea liceului, a primit bursa la Coventry University, în Marea Britanie, specializarea jurnalism şi media. Anul acesta, din toamnă, va intra în cel de-al treilea an.

„Vedete la apă“ este un show în care peste 30 de celebrităţi autohtone vor încerca să uimească juriul şi să obţină note cât mai mari cu săriturile lor de la trambulină. Show-ul este prezentat de Pepe, care are două asistente: Roxana Ionescu şi Roxana Vancea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările