Victor Rebengiuc, despre rolul din serialul „Deschide ochii“: „Joc rolul unui avocat care este alături de oamenii simpli, care îşi găsesc cu greu dreptatea“

Victor Rebengiuc, despre rolul din serialul „Deschide ochii“: „Joc rolul unui avocat care este alături de oamenii simpli, care îşi găsesc cu greu dreptatea“

Victor Rebengiuc îl va interpreta pe Horia Barbu, un avocat orb FOTO Pro TV

Serialul poliţist „Deschide ochii“, cu Victor Rebengiuc în rolul principal, debutează la Pro TV pe 4 ianuarie, de la ora 20.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pro TV îi aduce în premieră absolută pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminiţa Gheorghiu, Andreea Vasile şi Sergiu Costache în casele tuturor românilor. Producţia românească „Deschide ochii“ va aduce în cele şase episoade, începând de luni, 4 ianuarie, povestea plină de intrigă a unui avocat nevăzător, cazuri incredibile în instanţă şi detaliile picante din vieţile personajelor principale.

Serialul „Deschide ochii“ va fi difuzat de la ora 20.30, iar telespectatorii vor putea urmări câte două episoade ale poveştii care pune accentul pe aventurile si intrigile prin care trece avocatul orb, interpretat de Victor Rebengiuc. 

„Interpretez rolul unui avocat dedicat justiţiei, dreptăţii, un avocat care este alături de oamenii simpli, care îşi găsesc cu greu dreptatea, pentru că nu au suficienţi bani. Marea provocare pe care am avut-o cu rolul a fost faptul că am avut de interpretat un personaj lipsit de vedere, a trebuit să mă documentez. Am fost în asociaţii de nevăzători şi am cunoscut oameni absolut minunaţi, de o generozitate fără margini, optimişti, tonici, care m-au inspirat în vedere cu acest personaj. Am jucat cu mare plăcere alături de actori buni, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Luminita Gheorghiu şi alţi câţiva tineri extrem de talentaţi. Iar Iura Luncaşu, regizorul serialului, a fost la înălţime, modul în care a desfăşurat lupta noastră cu rolurile a fost magnific“, a declarat Victor Rebengiuc despre serialul „Deschide ochii“.

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist şi surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma „justiţia e oarbă“. Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, şmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu îşi va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariţia unei stagiare la cabinet va complica lucrurile. Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadir, are toate calităţile: atrăgătoare, descurcăreaţă şi isteaţă. Comisarul de poliţie (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) şi secretara (Luminiţa Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial. Din distribuţie mai fac parte Andreea Vasile şi Sergiu Costache.

Regia serialului „Deschide ochii“ este semnată de Iura Luncaşu, în anul 2013. „Deschide ochii este un proiect premium, mare şi un pas important pentru Pro TV, pornind de la distribuţie şi povestea îndrăzneaţă. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocaţii trebuie să le descifreze într-o manieră proprie“, a declarat Iura Luncaşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările