Vedete la cratiţă: începe „Masterchef - Proba celebrităţii“

Vedete la cratiţă:
începe „Masterchef - Proba celebrităţii“

De la stânga la dreapta: Cătălin Josan, Elena Lasconi, Gabriela Irimia, Alex Dima, Monica Irimia, Adrian Daminescu, Jojo, Don Baxter, Laura Cosoi, Şerban Copoţ, Carmen Şerban, Gina Pistol, Ioan Isaiu, Octavian Strunilă, Pacha Man   FOTO Pro TV

START 15 vedete pasionate de gătit vor face show în bucătărie şi îi vor „fierbe“ la foc mic pe membrii juriului de la „Masterchef - Proba celebrităţii“. Show-ul debutează astăzi, la Pro TV, de la 20.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

După două ediţii în care oameni obişnuiţi şi-au etalat talentul în materie de gastronomie, show-ul „MasterChef - Proba celebrităţii“ aduce în faţa telespectatorilor Pro TV 15 vedete pasionate de gătit: Jojo, Laura Cosoi, Gina Pistol, Elena Lasconi, Carmen Şerban, Alex Dima, Adrian Daminescu, Gabriela şi Monica Irima (surorile Cheeky Girls), Don Baxter, Pacha Man, Şerban Copoţ (Animal X), Octavian Strunilă, Cătălin Josan şi Ioan Isaiu.

Statutul de vedetă nu a fost însă deloc un avantaj în cele mai multe cazuri, căci concurenţii nu au fost feriţi de privirile dure şi comentariile acide ale membrilor juriului, ci dimpotrivă. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu nu numai că nu i-au protejat pe cei 15, ci chiar au intrat în conflict cu unii dintre ei.

„Freestyle“ la prima ediţie

Pentru cele mai multe dintre vedetele participante, „MasterChef - Proba celebrităţii“ e o ocazie de a învăţa multe trucuri culinare, dar şi de a-şi testa limitele. În prima ediţie, ei vor avea misiunea de a face un preparat la alegere, care să-i reprezinte.

Noi trei am fost nu duri, ci foarte duri. Nu am vrut nicio secundă să lăsăm impresia că îi ţinem în braţe pentru că ei sunt vedete.

„Am avut surprize plăcute legate de talentele lor culinare, însă şi de felul lor de a fi ca oameni. Nu mă aşteptăm să facă faţă competiţiei, să ştie să gătească, să fie atât de implicaţi în ceea ce fac. Mai ales că noi trei am fost nu duri, ci foarte duri. Nu am vrut nicio secundă să lăsăm impresia că îi ţinem în braţe pentru că ei sunt vedete, poate că şi de-asta am fost pe alocuri mai duri decât până acum. La un moment dat s-au ivit şi animozităţi între concurenţi, dar şi între concurenţi şi noi, membrii juriului“, a declarat Sorin Bontea. 

 „Vă aşteaptă un sezon extraodinar de frumos. Oamenii ăştia au vorbele la ei, veţi fi martorii unui schimb de replici spumos, îi veţi vedea într-o ipostază complet nouă, aceea de bucătari... iar Gina e fabuloasă! Lăsând gluma la o parte, îi asigur pe cei de acasă că vor vedea vedete la muncă! Vedetele alea pe care nimeni nu are curaj să le pună să facă ceva, au încăput pe mână noastră: noi trei am reuşit să-i punem la treabă“, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Vedetele alea pe care nimeni nu are curaj să le pună să facă ceva, au încăput pe mână noastră: noi trei am reuşit să-i punem la treabă.

„Recunosc că am pornit la filmări cu inima îndoită, nu mă aşteptam să existe vreo legătură între celebritate şi gătit. Am fost plăcut impresionat, dar veţi vedea şi situaţii-limită. Când au intrat în bucătărie vedetele au lăsat la uşă celebritatea, au devenit oameni care vor să gătească, oameni care ştiu că au de învăţat în bucătărie. Dacă au impresia că ne vom purta cu ei «cu mănuşi» se înşală“, a completat Florin Dumitrescu.  

Când au intrat în bucătărie vedetele au lăsat la uşă celebritatea. Dacă au impresia că ne vom purta cu ei «cu mănuşi» se înşală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările