„Vedeta populară“ revine la TVR cu cel de-al doilea sezon. Când începe şi cu ce noutăţi vin producătorii

„Vedeta populară“ revine la TVR cu cel de-al doilea sezon. Când începe şi cu ce noutăţi vin producătorii

Emisiunea „Vedeta populară“ revine la TVR cu cel de-al doilea sezon FOTO TVR

Emisiunea „Vedeta populară“, prezentată de Iuliana Tudor revine la TVR cu cel de-al doilea sezon, care va debuta la sfârşitul lunii aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producătorii show-ului de la TVR anunţă noi membri în juriul „Vedeta populară“, din sezonul al doilea şi noi concurenţi talentaţi, pasionaţi de folclor în concursul transmis de TVR.
 
Sezonul 2 „Vedeta populară“ începe la TVR 1 din 29 aprilie şi va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. 
 
Alexandra Chira, în vârstă de 19 ani, din judetul Sălaj, este concurenta care a câştigat prima ediţie a talent show-ului Vedeta populară de la TVR 1 şi a încasat un cec de 100.000 de lei.
 
45 de noi concurenţi s-au aliniat la startul competiţiei talentelor din muzica populară românească şi luptă pentru titlul de „Vedeta populară“ şi premiul de 100.000 de lei. Trebuie doar să aibă voce, carismă şi o apariţie de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. 
 
Noul sezon „Vedeta populară“ va avea 9 ediţii pline de suspans, la care se adaugă semifinala şi finala şi vine cu câteva noutăţi, care vor aduce spectacolului tv mai multă tensiune şi emoţie, dar şi bună dispoziţie.

FOTO TVR 
 
Prima noutate se referă la componenţa juriului concursului: interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic se alătură cunoscuţilor juraţi Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu, în sezonul al doilea Vedeta populară, pentru a evalua prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.
 
„Nu vă faceţi program în următoarele nouă săptămâni. Din 29 aprilie, ne întâlnim în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a vă prezenta câte cinci concurenţi dornici să devină Vedeta populară. Suntem la începutul unui nou sezon în care avem concurenţi şi mai talentaţi, şi mai pregătiţi din punct de vedere muzical, dar şi cu poveşti de viaţă care ne vor impresiona până la lacrimi. Mulţi dintre ei au înţeles că muzica este drumul lor şi s-au luptat să îşi croiască acest drum. Aproape toţi concurenţii sezonului 2 au studii muzicale de specialitate, sunt ambiţioşi, frumoşi, talentaţi şi gata să dea tot ce au mai bun în faţa juriului şi a publicului”, declară Iuliana Tudor. 
 
Ca şi în sezonul trecut, fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare „Vedeta populară“ are câte trei probe. În prima probă, concurenţii vor cânta acompaniaţi sau nu de orchestră, în funcţie de alegerea fiecăruia. 
 
În proba a doua, vor face duet cu artistul preferat de muzică populară, iar în proba a treia va trebui să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre juraţi. O altă noutate a acestui sezon, care va adăuga şi mai multă tensiune concursului, este că la finalul primei probe, juriul va elimina unul dintre cei cinci concurenţi ai serii.
 
Dintre cei 5 concurenţi ai fiecărei ediţii, doar unul se va califica în semifinală. Apoi, din cei 9 semifinalişti, 5 vor ajunge în finala „Vedeta populară“, care va avea loc în luna iunie. 
 
Selectaţi la începutul lui 2018, în sezonul 2 al concursului de talente din folclorul românesc, cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina îmbracă straie populare româneşti şi concurează pentru titlul de Vedeta populară şi premiul în valoare de 100.000 lei.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările