Vali Bărbulescu a fost eliminat de la „Ferma“

Vali Bărbulescu a fost eliminat de la „Ferma“

Vali Bărbulescu a pierdut duelul de eliminare din „Ferma“ şi devine astfel primul „bandit“ care părăseşte competiţia de la Pro TV.

DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu (42 de ani) a pierdut duelul în faţa modelului Silviu Ţolu (26 de ani) în ediţia din 21 martie a emisiunii „Ferma“.

Vali a fost ales să intre la duel de fermierul săptămânii, care a fost din nou Cătălin Moroşanu. Conform regulilor competiţiei, Vali a avut posibilitatea să îşi aleagă rivalulul şi chiar dacă unii concurenţi l-au sfătuit să îl propună pe Remus, care s-a accidentat, ceea ce ar fi reprezentat un avantaj în luptă, Bărbulescu a decis să fie corect până la capăt.

La rândul lui, Silviu a avut şansa de a alege tipul de duel şi a mizat pe forţă, reuşind să-l învingă pe Vali Bărbulescu. 

Deşi „bandiţii“ au fost trişti de plecarea lui Vali din fermă, cea mai afectată a fost Otniela Sandu, cei doi fiind foarte apropiaţi. 

În plus, înainte de a începe duelul, Vali i-a mărturisit Otnielei că a avut o relaţie de un an cu Lili Sandu, actuala iubită a lui Silviu, cel pe care l-a ales pentru duel. 

După ce a pierdut lupta, Vali Bărbulescu a mărturisit că nu este atât de dezamăgit deoarece are foarte multe planuri: „Am încă sufieciente dorinţe neîmplinite. În curând sper să-mi îndeplinesc dorinţa de a deveni pilot de avion. E ceva la care visez de când eram mic. Încep şcoala de pilotaj şi apoi cine ştie, poate veţi auzi pe un zbor de linie o voce de radio spunând «Vă vorbeşte căpitanul Bărbulescu»“. 

Singura lui dezamăgire este aceea că nu a reuşit să obţină marele premiu, bani pe care i-ar fi investit în educarea unor copii lipsiţi de susţinere: „Cu banii din premiu voiam să fac un hub creativ pentru elevii de liceu. Sunt atâtea talente irosite din lipsă de susţinere, vreau să-mi las mai departe experienţa mea de 25 de ani“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: