Val de critici pentru Smiley, după „campania electorală“ din finala „Vocea României“: „Mai lipseau Dragnea, Ponta să spună să voteze cu Alex Muşat“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigarea a încă unei finale de către Tudor Chirilă la „Vocea României“, pentru al treilea an consecutiv, l-a înfuriat pe Smiley, care a încercat să convingă publicul, printr-o piesă, să voteze pentru Alex Muşat, dar „mişcarea“ a funcţionat în defavoarea lui şi a concurentului.

Ajuns în finala „Vocea României“ cu Alex Muşat, Smiley a încercat o abordare unică în încercarea de a obţine cât mai multe voturi şi în speranţa că elevul său să iasă învingător. De aceea a ales o piesă în care să-l ironizeze pe Tudor Chirilă, acesta alături de Smiley fiind favoriţi să dea câştigătorul.

„Înţepături“ la adresa lui Chirilă şi lipsă de fair play 

Astfel, pe acordurile piesei „Hoochie Coochie Man“, din repertoriul celebrului Muddy Waters, Smiley şi-a compus propriile versuri, la fel cum a făcut-o şi Alex Muşat, şi a explicat că „anul ăsta Vocea e blues“. Versurile s-au adresat direct celor trei colegi din juriu, ţinta fiind mai ales Tudor Chirilă. „Şi mă amuz că anul ăsta Vocea e blues/ Şi dacă încă n-ai votat, votează cu Alex Muşat“, a fost refrenul pe care cei doi l-au repetat în faţa publicului spectator şi telespectator.

Dar, în două rânduri, atât Smiley, cât şi Alex Muşat l-au „înţepat“ pe Tudor Chirilă cu versurile piesei lor. „A venit cu-a lui chitară/ Şi cu pleata în vânt/ Singurul care nu zbiară/ El doar cântă şi-atât

Şi-acum cânt cu antrenorul/ Pletos mare şi el/ El nu face pe actorul/ E simplu my best friend“, au cântat cei doi. „Puteam să-l aleg pe Tudor, să mă-nveţe cum s-o joc/ Dar am ales să fiu pe bune şi stau bine şi la vot“, a cântat Alex Muşat.

„Chiar dacă îmi place blues-ul, m-aş simţi uşor ciudat să cer voturi de pe scenă pentru concurentul meu“, s-a limitat în a comenta Chirilă. „Ce a fost fair playul şi ce a rămas, măcar v-aţi făcut campanie electorală... muzicală“, a aruncat şi Moga o înţepătură.

În schimb, Loredanei i-a plăcut: „Mi s-a părut genial momentul, autoironie, aţi avut umor, a fost ceva inedit şi până la urmă ca să câştigi trebuie să te foloseşti de orice, foarte tare“.


Vocea Romaniei 2016 - FINALA: Alexandru Musat cu Smiley - Hoochie Coochie Man pe vocearomaniei.protv.ro

Înjurături printre dinţi 

Smiley a explicat alegerea: „Eu ma zis că o să fac tot ce-mi stă în putere pentru ca Alex să câştige. Ne-am permis să facem o glumă la Vocea României în spiritul blues-ului, am făcut-o din plăcere şi vreau să o trataţi ca atare. Dacă aţi perceput-o ca pe o campanie, foarte bine, votaţi-l pe Alex Muşat şi dacă nu aţi perceput-o aşa şi doar v-a plăcut, foarte bine, votaţi-l pe Alex Muşat“.

Pe de altă parte, în momentul anunţării câştigătorului „Vocea României“ 2016, în persoana tinerei Teodora Buciu, Smiley a fost vizibil nervos, camerele de luat vedere surprinzându-l pe acesta în timp ce a „tras“ o grimasă şi, ceea ce puteam doar specula, câteva înjurături printre dinţi. 

„Penibilă atitudine, v-aţi arătat adevărata faţă, invidia şi răutatea au ieşit la suprafaţă“ 

De altfel, pe pagina de Facebook a artistului şi pe pagina dedicată concursului muzical de la Pro TV fanii nu au fost de acord cu această reacţie a lui Smiley şi l-au criticat.

„Tudor are 200.000 de like-uri pe Facebook şi nu şi-a promovat concurenţii cum a făcut-o Smiley care are 3 milioane de fani pe Facebook, plus live-uri şi concert cu Alex“, „În afară de blues ce mai ştie Alex să cânte? Nimic! Teodora, da, e complexă“, „Cum e asta! (N.r. - Smiley) Murea de oftică la final că nu a luat şi el trofeul, cu toată promovarea“, „Ruşine Smiley! Vorba lui Moga, ai fost departe de fair play“, „«Curat murdar», asta e cerşetorie. Ce a adus Tudor Chirilă pe scenă nu o să reuşească «Zâmbărel» nici la a doua naştere“, „A fost o glumă proastă rău de tot! A stricat un moment“, „Mai lipseau Dragnea, Ponta şi Iliescu să spună să voteze cu Alex Muşat“, „Penibil moment, în special «atacurile sub centură» către Tudor Chirilă“, „De ce nu ai făcut şi campanie electorală? Să te duci să dai în toţi doar ca să câştigi“, „Penibilă atitudine, v-aţi arătat adevărata faţă, invidia şi răutatea au ieşit la suprafaţă“, „Iar a comis-o Smiley! Pierde pe mâna lui“, „Penibil să cerşeşti voturi şi să aci asta cu o melodie sub standard. Păcat de Smiley, părea mai inteligent decât ce a arătat în finală“, „Smiley, nu ştii să pierzi! Ce faţă ai făcut în momentul marelui anunţ! Îţi venea să înjuri, să îţi bagi... Recunoaşte că a fost mai bună Teodora decât chitara lui Alex. La anul va câştiga din nou Tudor Chiriluţă!“, „Te admir pentru seriozitatea constantă pe care ţi-o păstrezi în muzică însă au fost urâte gesturile pe care le-ai făcut după anunţarea câştigătorului. Era mai elegant şi fair play din partea ta să mergi şi să o feliciţi pe Teodora“, „Mi s-a părut un moment jignitor. Nu a fost corect faţă de ceilalţi concurenţi ca Smiley să îl promoveze ostentativ pe acest Muşat. Ironie peste ironie şi aluzii la adresa strategiei lui Tudor, poate aşa şi-a mascat şi Smiley inferioritatea competenţei sale vocale în faţa propriului concurent“, au comentat fanii în valuri pe Facebook. 

image

Imagine postată pe contul de Facebook al lui Smiley de către un fan al lui Tudor Chirilă FOTO Facebook 

Tudor Chirilă nu a mai răspuns tuturor discuţiilor iscate şi a scris simplu pe Facebook: „Vă mulţumesc mult pentru susţinere, pentru voturi şi pentru că, într-un fel sau altul, şi voi aţi făcut parte din #echipaTudor! Felicitări, Teodora Buciu, Vocea Romaniei 2016!“. Mai multe declaraţii la cald din partea lui Tudor Chirilă, după finala „Vocea României“, găsiţi aici

Feli Donose îi ia apărarea lui Smiley: „Niciodată nu ai încercat să mă schimbi în folosul tău“ 

Feli Donose, fostă concurentă „Vocea României“ care acum lucrează cu Smiley, i-a luat apărarea acestuia într-o postare pe Facebook, în care a scris că niciodată nu a încercat să o schimbe în folosul lui şi că mereu s-a dedicat concurenţilor pe care îi are în echipă pentru ca reprezentaţiile lor să iasă perfecte. 

„O ţară întreagă te simte ca omul modest şi artistul cu suflet imens care eşti! La Vocea României te implici de atâţia ani CU TOTUL să faci în aşa fel încât toate momentele concurenţilor din echipa ta să transmită emoţie, autenticitate, suflet şi îi ajuţi că cei de acasă să îi simtă şi, poate, să creadă în ei aşa cum ai crezut tu atunci când i-ai ales (...). Tu, Smiley, te implici mereu trup suflet în ceea ceea şi în cine crezi! De asta treci mereu peste oboseală şi psihică şi fizică la care eşti supus 24 din 24 indiferent că eşti om şi tu şi uneori poate simţi că nu mai poţi. Asta înseamnă SĂ PUI SUFLET! Ai crezut şi în mine şi m-ai lăsat şi mă laşi să-mi manifest gândurile prin muzică fix aşa cum simt. Niciodată nu ai încercat să mă schimbi în folosul tău ci înspre binele meu şi creşterea mea în tot ceea ce înseamnă CREŞTERE! Oricine vine să zică contrariu' habar nu are ce vorbeşte!“, a scris ea. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite