Vacanţa Mare revine cu un nou sezon la Kanal D: Gabriela Cristea îşi joacă propriul rol în „Te vreau lângă Leana“

Vacanţa Mare revine cu un nou sezon la Kanal D: Gabriela Cristea îşi joacă propriul rol în „Te vreau lângă Leana“

Leana vine alături de Gabriela Cristea pentru a-şi găsi perechea FOTO Kanal D

„Te vreau lângă Leana“, o nouă producţie de umor a grupului Vacanţa Mare debutează vineri, de la ora 23:00, la Kanal D. Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine“, îşi joacă propriul rol în noua serie de aventuri ale familiei Pârţag.

Campionii umorului românesc se întorc pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon plin de peripeţii: „Te vreau lângă Leana“. Fanii Vacanţa Mare îşi vor da întâlnire cu personajele preferate, începând din 4 noiembrie,  în fiecare vineri seară, de la ora 23:00. În primul episod al seriei noi, o vor regăsi pe Leana, inima zburdalnică, apelând de această dată la ajutorul emisiunii „Te vreau lângă mine“ pentru a-şi găsi jumătatea şi a se îmbogăţi. Astfel ajunge Leana să îl cunoască pe însuşi Ion Ţiriac, la paravanul patronat de Gabriela Cristea, care îşi joacă propriul rol, cel de gazdă a show-ului matrimonial. Romică a devenit şi preot, Axinte scapă de la balamuc, iar Frankfurt a evadat din închisoare; Urinela trăieşte o poveste de dragoste intensă, şi nu cu Axinte!

„Începem acest sezon cu nişte chestiuni sensibile, treburi femeieşti, pe care numai Leana le poate înţelege, e vorba de dragostea adevărată, pe bani mulţi! Noul sezon va fi difuzat seara târziu, de la 23:00, pentru ca lumea să poată avea vise interzise când merge la culcare“, spune Mugur Mihăescu.

Nu rataţi, începând din 4 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 23:00, „Te vreau lângă Leana“, o nouă porţie zdravănă de umor şi bună dispoziţie, asigurată de îndrăgiţii actori ai grupului Vacanţa Mare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: