Urlete şi îmbrânceli între Dumitrescu şi Scărlătescu, la „Chefi la cuţite“: „Nu mai vorbesc cu el!“ VIDEO

Urlete şi îmbrânceli între Dumitrescu şi Scărlătescu, la „Chefi la cuţite“: „Nu mai vorbesc cu el!“ VIDEO

Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrecu s-au luat la ceartă FOTO Captură video

Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu s-au luat la ceartă şi s-au îmbrâncit în bucătăria „Chefi la cuţite“, după ce un concurent al echipei galbene a mers la bancul de lucru al echipei roşii, chef-ul echipei roşii având senzaţia că este sabotat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chef Florin Dumitrescu a răbufnit în momentul în care unul din concurenţii echipei lui Scărlătescu a rupt o bucată de prosop de hârtie de la bancul echipei lui, el susţinând că echipa galbenă se foloseşte de acest pretext în nenumărate rânduri pentru a îl sabota. 
 
Enervat la culme, a intrat furtunos la bancul de lucru al echipei galbene, ca să le arate că există şi acolo prosoape de hârtie. 

De aici, a izbucnit un adevărat scandal între cei doi chefi, Scărlătescu fiind deranjat de faptul că Dumitrescu a atins una din farfuriile echipei sale. Cei doi au recurs chiar la îmbrânceli.
 
FOTO Captură video
 
„Chiar ne-am panicat atunci“, „Am crezut că se bat“, au comentat concurenţii incidentul. 
 
„Băi, dacă vă mai prind pe bancul ăsta, vă alerg“, a ţipat Dumitrescu către echipa galbenă, în timp ce Scărlătescu i-a replicat: „Băi, pleacă, dispari!“. 
 
„N-am nicio treabă să îi stric eu lui farfuriile, că şi le-a stricat singur“, a declarat ulterior Florin Dumitrescu, în timp ce Scărlătescu a spus: „Şi ce? N-ai voie să iei şerveţele sau ce?“. 
 
„În momentul în care ajungem într-o fază ca asta, în care eu am senzaţia că îţi trimiţi concurenţii special să îmi strice toată povestea în momentul în care eu montez, prietene, n-am ce să-ţi fac“, a mai spus chef Dumitrescu. 
 
„Nu mai vorbesc cu el. N-am ce să vorbesc cu alintatul ăsta, că nu se mai poate vorbi. În sezonul trecut, din mizerie nu m-a scos şi n-am reacţionat. Ascuţim cuţitele să începem să ne scoatem rinichii?“, a mai comentat chef Cătălin Scărlătescu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: